Çözüldü Laptopa Windows 8.1 kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar ilk defa kötü laptopuma işletim sistemi kurmak istedim. Windows 7'den 8.1 geçecektim öbür bilgisayara indirip flash ile bu laptopa kuracaktim. Ama laptopta ISO dosyası olarak gözükmüyor. WinRAR'dan setup.exe dosyasıyla kurmayı denedim. Windows 8 ekranı geliyor ve kayboluyor. Sizce neden böyle oluyor çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• 20240704_001956.jpg
    20240704_001956.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
USB'nin içinde ne varsa silin içinde bir şey var görünüyor veya başka PC varsa onda deneyin.

Ama sorunu bu değil hocam.
Sanırım Rufus Windows 7 desteğini kesmiş. Ondan olabilir mi acaba?

Emin değilim bu internet Wi-Fi değil bugün biteçek.

Hocam siz yapabileceğim şeyleri yazabilir misiniz o zaman hepsini deneyeceğim uygulama belleğimi görmüyor fakat bilgisayar görüyor ISO dosyası 32 Bit çünkü kuracağım bilgisayar 32 Bit ama bu Rufus'u kullandığım PC 64 Bit ve Rufus belleği görmüyor yapabileceğim şeyleri yazabilir misiniz en azından aklınızdaki her şeyi.

Hocam siz yapabileceğim şeyleri yazabilir misiniz o zaman hepsini deneyeceğim uygulama belleğimi görmüyor fakat bilgisayar görüyor ISO dosyası 32 Bit çünkü kuracağım bilgisayar 32 Bit ama bu Rufus'u kullandığım PC 64 Bit ve Rufus belleği görmüyor yapabileceğim şeyleri yazabilir misiniz en azından aklınızdaki her şeyi.

İlk olarak bilgisayardaki Rufus ve ISO USB'nin içinde ise onları masaüstüne atın ve öyle deneyin

ISO'yu kurdunuzmu.

Başka PC varsa Windows 10 olan onda dene ama en üste yazdiğmı yap sorun büyük ihtimal onda.

USB'yi değiştir.

İlk olarak bilgisayardaki Rufus ve ISO USB'nin içinde ise onları masaüstüne atın ve öyle deneyin.

ISO'yu kurdunuzmu.

Başka PC varsa Windows 10 olan onda dene ama en üste yazdiğmı yap sorun büyük ihtimal onda.

USB'yi değiştir.

Başka PC yok hocam sadece kuracağım ve Rufus'u kullandığım bilgisayar var.
Masaüstünde deneyip yarın yazarım bir ihtimal görürseniz hocam USB değiştirmeyide deneyeceğim iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı