Laptopda Isınma Problemi ve İşlemci Hızını Sabitleme

Dostlar ben laptopu alalı 1 hafta bile olmadı termal macunu nasıl eskimiş olabilir?
Bunu belirtmen gerekirdi. Şimdi, şöyle ki, U serileri daha az güç tüketimi için tasarlanıyor (HQ modelleri mesela, sanırım artık HQ denmiyor, farkları HQ biraz daha performans odaklıyken, U serisi düşük güç tüketimi ve açığa çıkan ısıyı azaltmaya yöneliktir).
Seninkiyle aynı özellikte olan laptopların oyun testlerini bul. Karşılaştır. Sıkıntı olabilir cidden de, yeni olduğu için çok fazla değerler.
 
Son düzenleme:
Bunu konuda belirtmemişsin. ThrottleStop ile undervolt yapıp frekansı 2.5 GHz'ye sabitleyebilirsin. Sıcaklıklar düşecektir.
Öncelikle kusura bakmayın. ThrottleStop ile nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum. Denediğimde sadece turbosuz kısmına sabitlendi. Videolu bir bilgilendirme atabilir misiniz? ya da direk sizde anlatabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı