Laptop'ın kapağı kapalıyken uyku modundan uyandırma

Merhaba. Harici monitör ile Laptop'ı kapağı kapalıyken çalıştırıyorum. Sürekli olarak kapağı açıp da güç düğmesine basarak açmak istemiyorum. Kapağı kapalıyken uyku modundan uyandıramadım. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1-
1593872159560.png

2-
1593872180608.png

Denetim Masası> Donanım ve Ses> Güç Seçenekleri> Güç butonlarının ne yapacağını seç

Merhabalar, benim kullandığım laptopta uyku modunda olsa ve kapağı kapalı olsa bile fareyi hareket ettirdiğim zaman açılıyor.
Sizin de böyle yapabilmeniz için aygıt yöneticisinden farenizi bulup özelliklerine girerek görseldeki özelliği aktif etmeniz gerekiyor.
1593872288234.png

Aslında "USB Wake Up" özelliği varsa laptop'unda klavyeye basarak veya mouse oynatarak uyku modundan çıkarabilirsin. Marka model yazar mısın?
Gerçi eski model dizüstü bilgisayarımda ayarlamadan oluyordu bu olay.
Acer v3-571G-53214G50Maii modeli
1- Eki Görüntüle 607273
2-
Eki Görüntüle 607274

Denetim Masası> Donanım ve Ses> Güç Seçenekleri> Güç butonlarının ne yapacağını seç
Zaten kapağı kapalıyken çalıştırabiliyorum sorun yok. Kapak kapalıyken uyku modundan uyandıramıyorum problem bu.
Merhabalar, benim kullandığım laptopta uyku modunda olsa ve kapağı kapalı olsa bile fareyi hareket ettirdiğim zaman açılıyor.
Sizin de böyle yapabilmeniz için aygıt yöneticisinden farenizi bulup özelliklerine girerek görseldeki özelliği aktif etmeniz gerekiyor.
Eki Görüntüle 607276
Aktif zaten. Sorunum kapak kapalıyken uyku modundan uyanmaması.

Son düzenleme:
Acer V3-571G-53214G50MAII modeli.

Zaten kapağı kapalıyken çalıştırabiliyorum sorun yok. Kapak kapalıyken uyku modundan uyandıramıyorum problem bu.

Aktif zaten. Sorunum kapak kapalıyken uyku modundan uyanmaması.

Türkceyse laptopunuz hazırda bekle basın onda da olmazsa hiçbir şey yazar İngilizce nothing ona basın o zaman mutlaka olur. Deneyin sonuçları yazın lütfen.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı