Rehber Laptoplara nasıl harici ekran kartı takılır?

Hocam laptopum destekliyor mu bakar mısınız rica etsem?
Lenovo 80TL017NTX V110-15ISK Core i3-6006U 4 GB 500GB 15.6" FreeDOS
Not: HDD yerine 256 GB SSD aldım.
RAM'i de 4'ten 12ye çıkardım.

Hocam laptopum destekliyor mu bakar mısınız rica etsem?
Lenovo 80TL017NTX V110-15ISK Core i3-6006U 4 GB 500GB 15.6" FreeDOS.
Not: HDD yerine 256 GB SSD aldım.
RAM'i de 4'ten 12ye çıkardım.

İlk yöntemi yapamazsınız, 2. yöntem ile takabilirsiniz.

İlk yöntemi yapamazsınız, 2. yöntem ile takabilirsiniz.
Büyük bir baş ağrısı, Whitelist problemi yüzünden BIOS modlamak gerekecek, belki de yapan bile bulamayacaksınız internette.
Bu konularda bilgi sahibi değilse kişi pek karışmaması lazım bu durumlara.
Kendi anakartımda bu sorunu kaldırdıktan sonra cihazım uykudan uyanmıyordu mesela.
eGPU projesi değildi ama onun da whitelist sorunu vardı mesela.

Nasıl bir problem yaşadınız açıklar mısınız?

Nasıl bir problem yaşadınız açıklar mısınız?

Tabii ki, bunun hakkında açtığım konu bu.
Kendim de bilmediğim için çok tereddütle yapıyordum, eski bir anakart ve BIOS sorun çıkarırsa çipine tekrardan BIOS yazılması gerekiyor.

Bu durumdan eski laptopumda da var, bunu da modlamak gerekiyor;
(Başka bir forumdan alıntıdır)

Son düzenleme:
Teşekkürler, denk gelmemiştim böyle bir duruma. Konuya bakanlar faydalanabilecektir.

Yazı için teşekkürler üstat. Bende Thunderbolt girişi olan Acer Aspire 5 i5 12450H işlemcili laptop var. 11.500 TL'ye aldım yeni. Buna Thunderbolt ile uygun yollu bir kart ve kutu alıp istediğim zaman oyun oynayayım diyorum. Öneri olarak hangi kutuyu ve kartları almam lazım? Mesela bu işlemci RTX 3060 filan kaldırır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

O modelin Thunderbolt portlusuna hiç denk gelmedim. Model kodu nedir? 12450H iyi soğutulursa RTX 3060 besler ama o kasada birazcık darboğaz belki olur, bakmak lazım. Kullanıma engel olmaz. Önerdiğim eGPU kutu modelleri rehber içinde yazıyor.

Üstat Acer Aspire 5 A515-57-566W bendeki model. CihazTV önerisi ile geçen ay aldık birkaç arkadaş. Ben kutu, GPU filan masrafına baktım. Sonrasında GeForce NOW aldım Şu an 2080 kart veriyor oyunlarda bana. Tüm oyunlarımı yüksek grafikte bilgisayar fan açmadan, şarja takılı olmadan oynuyorum sanırım gelecek bu teknolojide. Gene de çok teşekkür ederim böyle bir konu ve bilgiler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.hepsiburada.com/hubstei...i-yukseltici-p-HBCV00004HWKJN?magaza=SnrGrup&

Pci-E 1X To 16X Mini Usb 3.0 Riser Yükseltici Kart 4276P Uzatma E Fiyatları ve Özellikleri

Pci-E 1X To 16X Mini Usb 3.0 Riser Yükseltici Kart 4276P Uzatma E en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
dizüstü bilgisayarın wi-fi girişine bağladım
rtx 3050 taktım pcıe yükselticiye

sonuç olarak bilgisayar ekran kartını görmüyor.. sorun nerede yardımcı olabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…