Laptoplarda Intel mi, AMD işlemci mi daha iyi?

Bütçe
10000

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptoplarda kullanılan i5 1135G7 işlemcinin AMD karşılığı nedir? Laptop almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanılmayacak. Isınma, donma, ses vb sorunları olmayan bir laptop arıyorum. Bütçe 10k civarı.

Intel daha iyi ama az da olsa AMD'ye göre daha pahalı AMD daha iyi performans verir ancak ısınma sorunu yaptığı için verdiği performansta soğutucun yoksa boşa gider, ama AMD az da olsa Intel'e göre daha ucuzdur. Bir de Intel daha uzun ömürlüdür kısacası Intel daha iyi. Söylediğin işlemcinin AMD karşılığı Ryzen 5600X.

Ne için kullanacağına bağlı. Harici gpu ile kullanacaksan üst seviye 5800h gibi işlemciler iyidir. Onboard grafik kullanacaksan ryzen u serisi çok başarılıdır.

Laptopların kaç ram slotunu desteklediğini nereden öğreebilirim peki arkadaşlar?

Laptopların kaç ram slotunu desteklediğini nereden öğreebilirim peki arkadaşlar?

Liste sizde görünüyor mu bilmiyorum, ama görünüyorsa eğer; seçiminiz hangisi olurdu?

Bu özelliklerde uzun pil saatine sahip bir laptop arıyorum açıkçası

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2022-12-14_173944_www.epey.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2022-12-14_173944_www.epey.com.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 146
Laptopların kaç RAM slotunu desteklediğini nereden öğreebilirim peki arkadaşlar?

Liste sizde görünüyor mu bilmiyorum, ama görünüyorsa eğer; seçiminiz hangisi olurdu?

Bu özelliklerde uzun pil saatine sahip bir laptop arıyorum açıkçası.

Ekran boyutu 15.6'nın altında olmasın bilgisayarda yaptığın şeyden zevk alamazsın, bir de çözünürlüğü çok yükseltmişsin 1336*768 yeterli netlikte olacaktır şahsen benimki öyle şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım net gözüküyor her şey. RAM slotunu öğrenmek istiyorsan PC marka modelini Google'a yaz ve epeye gir bellek bölümüne gel ekran görüntüsü alıp buraya at söyleyeyim, veya sen anlıyorsan kendinde bellek bölümünden bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı