Laptoplarda iyi kötü işlemci ayrımı nasıl yapılır?

yoprm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop almayı düşünüyorum ama laptoplarda fazla anlamıyorum. Hangi işlemci iyi hangisi kötü? Giriş eski işlemci mi onları bilmiyorum. Yanlışlıkla giriş seviyeli bir işlemci almayayım böyle bir liste var mı? Nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Alacağım laptop markası Lenovo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteden karşılaştırma yapabilirsin: PassMark Software - CPU Benchmarks
Intel'de 12xxxh veya 11. nesil olacaksa en kötü 11700h olmasına dikkat etmelisin. Ryzen'larda 5000h olmalıdır. Dikkat et, sonunda u ibaresi varsa oyun performansı düşüktür. Güç tasarrufuna odaklanır u ibareli işlemciler.

11400h veya 5600h en çok tercih edilen modeller şu an, alınabilir. 12.nesil işlemciler çok profesyonel bir iş yapmayacaksa önermem ben biraz pahalılar, bu işlemciler çok rahat halleder işini diye düşünüyorum.

Modeli atar mısınız hocam? Değerlendirelim.

Bu siteden karşılaştırma yapabilirsin: PassMark Software - CPU Benchmarks
Intel'de 12xxxh veya 11. nesil olacaksa en kötü 11700h olmasına dikkat etmelisin. Ryzen'larda 5000h olmalıdır. Dikkat et, sonunda u ibaresi varsa oyun performansı düşüktür. Güç tasarrufuna odaklanır u ibareli işlemciler.

11400h veya 5600h en çok tercih edilen modeller şu an, alınabilir. 12.nesil işlemciler çok profesyonel bir iş yapmayacaksa önermem ben biraz pahalılar, bu işlemciler çok rahat halleder işini diye düşünüyorum.

Hızı en az 3.40 GHz olmalı.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu 2 laptoptan hangisi işlemci iyi uzun ömürlü bakarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı