Strive
Kilopat
Daha fazla
Birincisi Omen asla ince değil Vatan'a gidip gözlemledim hepsini kocaman bir laptop yanında taşınabilir değil. Ayrıyeten hocam ben kimseye bu konu altında bana laptop önerin demedim bazıları ekran kartından ziyade bana laptop önerdi o yüzden çıktı bu tatava siz de bunlardan birisiniz. Mütevazılığımdan kimseye önerilere kapalıyım da demedim ama ona rağmen bu üslup hiç hoş değil.
G16 da bir o kadar kalın. Ve size tavsiyem kalın ve büyük bir laptop almanız, neticede ne kadar büyük kasa o kadar havadar bir bilgisayar. Omen istemiyorum demişsiniz ama bu bütçede Omen tercih ederseniz 2K ekran çözünürlüğüne sahip bir bilgisayar alabilirsiniz.
Hp Omen 16-n0000nt 6.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Omen 16-n0000nt 6.Nesil Ryzen 9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Omen 16-n0000nt 6.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Omen 16-n0000nt 6.Nesil Ryzen 9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Biliyorum; Omen, soğutma kısmında pek başarılı değil ama 2K çözünürlüğe sahip olduğundan ötürü oyunlarda işlemciye baskı daha az olacağından dolayı aşağı yukarı aynı dereceleri görecektir bilgisayarlar, yani en azından bu benim düşüncem.
Bu arada 3070 Ti ile 4070 arasında pek bir fark yok, taş çatlasın %5-%3 performans farkı görürsünüz ve bazı oyunlarda 3070 Ti daha iyi performans bile gösteriyor.