Laptoplardaki Bu Fiyat Farkının Kaynağı Nedir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Almayı düşünmüyorum ancak karşıma reklam olarak çıktı ve bakarken birçok farklı sitede değişik fiyatlar ve çeşitli indirimler ile birlikte satıldığını gördüm. Sebebi nedir?

sanalmarketim.jpg
vatan.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan almayacağım zaten. He alırsam da Alienware düşünüyorum param olursa. Grafik Tasarım bölümü okuyorum herkes mac mac diyor ancak bana o fiyata Alienware daha mantıklı ve makul geliyor.

Şuan almayacağım zaten. He alırsam da Alienware düşünüyorum param olursa. Grafik Tasarım bölümü okuyorum herkes mac mac diyor ancak bana o fiyata Alienware daha mantıklı ve makul geliyor.
mac.jpg alienware.jpg
Bu arada n11.com sitesinin 2000 TL civarı indirim uygulamasında bir bit yeniği var mıdır acaba?Üründe sıkıntı falan çıkar mı ne kadar güvenilirdir?

Macbook'ların avantajı uzun pil ömrü ve donanım uyumluluğudur. Bir de hafif olmalarını katabiliriz galiba. Windows'lu cihazların avantajı ise yazılım uyumluluğudur.

O cihazı alırsanız ekran kartını pasif yaparak Hackintosh kurabilirsiniz. DSDT/SSDT yaması ile NVIDIA ekran kartını kapattığınızda zaten pil ömrü katlanır. Bu şekilde tıpkı bir Macbook gibi kullanabilirsiniz ama tabii ki bir Macbook'a göre ağır ve büyük olacaktır. :)

Bu arada n11.com sitesinin 2000 TL civarı indirim uygulamasında bir bit yeniği var mıdır acaba?Üründe sıkıntı falan çıkar mı ne kadar güvenilirdir?
Evet, bit bit yeniği var. Ama fiyatı alçak değil yüksek gösteren bir bit yeniği.

Dell Alienware AW17 6B70D256W161N i7-7700HQ 16GB 1TB 256GB SSD 6GB GTX1060 17.3 Windows 10

Ebrar Bilgisayar'ın kendi resmi sitesinden alabilirsiniz.

Macbook'ların avantajı uzun pil ömrü ve donanım uyumluluğudur. Bir de hafif olmalarını katabiliriz galiba. Windows'lu cihazların avantajı ise yazılım uyumluluğudur.

O cihazı alırsanız ekran kartını pasif yaparak Hackintosh kurabilirsiniz. DSDT/SSDT yaması ile NVIDIA ekran kartını kapattığınızda zaten pil ömrü katlanır. Bu şekilde tıpkı bir Macbook gibi kullanabilirsiniz ama tabii ki bir Macbook'a göre ağır ve büyük olacaktır. :)

Evet, bit bit yeniği var. Ama fiyatı alçak değil yüksek gösteren bir bit yeniği.

Dell Alienware AW17 6B70D256W161N i7-7700HQ 16GB 1TB 256GB SSD 6GB GTX1060 17.3 Windows 10

Ebrar Bilgisayar'ın kendi resmi sitesinden alabilirsiniz.
Teşekkürler bilgi için. Elbette ağır olduğu konusunda aynı kanıdayım sizinle. Ancak bu benim için bir sorun veya eksi değil. Bu nedenle hem güçlü hem de eskiden beri hayalim olanın yönünde ilerlemeyi tercih ediyorum kendime. Bence her konuda bu çok çok önemli bir husus. İnsan içine sineni ya da gerçekten istediği şeyleri yapmalı ve sahip olmalı.☻

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı