Laptopta 2 jak girişi varken komc G315 kulaklıkta tek jak ve USB var

berhanericek20

Hectopat
Daha fazla  
Komc G315 kulaklığını aldım paketi açtığımda bir jak girişi ve bir USB girişi vardı kulaklıkta. Laptopa bağladığımda sadece ses alabiliyorum ve kulaklığın LED'i çalışıyor USB takınca. Laptopa 2 tane jak girişi var. Ses gönderemiyorum yani mikrofon gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Komc G315 kulaklığını aldım paketi açtığımda bir jak girişi ve bir USB girişi vardı kulaklıkta. Laptopa bağladığımda sadece ses alabiliyorum ve kulaklığın LED'i çalışıyor USB takınca. Laptopa 2 tane jak girişi var. Ses gönderemiyorum yani mikrofon gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Tek jak ı iki jak a dönüştüren aparatı alman lazım Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter | Trendyol bunun gibi.
USB muhtemelen ses içindir. Jak ise mikrofon olmalı diye düşünüyorum.

USB ışık için bence.

E madem ses alıp LED açılıyor jak da mikrofon için mikrofon yerine tak USB'yi de normale tak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı