Laptopta 3 ayrı monitör kullanılabilir mi?

YavuzBen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Her yerde araştırdım ancak bir sonuç bulamadım. Donanım konusunda bilgili olanlar lütfen yanıtlasın :(

ASUS X54C laptop kullanıyorum. ViewSonic 32 inç 2K olmak üzere 2 adet monitörüm var. Monitörlerim HDMI girişli VGA girişi yok. 1 monitörü taktığımda rahatlıkla, yansıt yaparak iki ekran olarak (laptop ekranını ikinci ekran yapıyorum) kullanıyorum.
Ancak diğer monitörü bağlamak istediğimde VGA to HDMI çevirici kullanmak durumunda kaldım ve görüntü inanılmaz kötü, çamur gibi. HDMI çoklayıcı kullandım bu defa iki ekranda aynı görüntü oldu ve geniş ekran olarak ayrı ayrı kullanamadım.
Bunun bir çözümü var mı? Varsa nedir yardımlarınızı rica ederim.
Sağlıklı keyifli günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Her yerde araştırdım ancak bir sonuç bulamadım. Donanım konusunda bilgili olanlar lütfen yanıtlasın :(

ASUS X54C laptop kullanıyorum. ViewSonic 32 inç 2K olmak üzere 2 adet monitörüm var. Monitörlerim HDMI girişli VGA girişi yok. 1 monitörü taktığımda rahatlıkla, yansıt yaparak iki ekran olarak (laptop ekranını ikinci ekran yapıyorum) kullanıyorum.
Ancak diğer monitörü bağlamak istediğimde VGA to HDMI çevirici kullanmak durumunda kaldım ve görüntü inanılmaz kötü, çamur gibi. HDMI çoklayıcı kullandım bu defa iki ekranda aynı görüntü oldu ve geniş ekran olarak ayrı ayrı kullanamadım.
Bunun bir çözümü var mı? Varsa nedir yardımlarınızı rica ederim.
Sağlıklı keyifli günler dilerim.

Kullandığınız kablo ya da dönüştürücüde sorun olabilir.
VGA portları da çok kaliteli görüntü verebilecek düzeydedir.

Dönüştürücü kablo kötü veya dandik olabilir, dizüstü ekran kartını yoruyor olabilir..
Çok bilgim olmadığı için bilgisayarcıdan aldığım kötü diye iade ettim. Vga üzerinde 1080p çözünürlük alamazsınız dedi böyle bişey var mı?
Kullandığınız kablo ya da dönüştürücüde sorun olabilir.
VGA portları da çok kaliteli görüntü verebilecek düzeydedir.
Bildiğiniz iyi bir dönüştürücü markası var mı ya da rica etsem örnek kaliteli bir ürün paylaşır mısınız :)

Bildiğiniz iyi bir dönüştürücü markası var mı ya da rica etsem örnek kaliteli bir ürün paylaşır mısınız :)

Bu dönüştürücülerin mutlaka harici beslemesi olmalı.
Sizinkini bilmiyorum ama linkteki ürünü deneyebilirsiniz.

Bu dönüştürücülerin mutlaka harici beslemesi olmalı.
Sizinkini bilmiyorum ama linkteki ürünü deneyebilirsiniz.
Bendeki cihaz harici güç ile çalışıyor 5V adaptör ile geldi. Bu ürünü de deneyerek buraya deneyimimi yazacağım. Teşekkür ederim işiniz gücünüz rast gitsin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı