Laptopta Aşırı Isınma Sorunu

@Layx Basit bir notebook tamir seti satın alıp tekrardan deneyebilirsiniz. Fanlar tozlu ise temizlenmesi gerekli.

Bu öneriyi kesinlikle yapın, araştırmadan kalkışmayın.
Fazla termal macun sıktım ben galiba . İzlediğim videodaki adamların 2 katı katar sıkmıştım ben . Şimdi set almaya gidiyorum ama bende alkol yok kolonya ile temizlesem olur mu eski termal macunu ?

Fazla termal macun sıktım ben galiba . İzlediğim videodaki adamların 2 katı katar sıkmıştım ben . Şimdi set almaya gidiyorum ama bende alkol yok kolonya ile temizlesem olur mu eski termal macunu ?
Fazla sıkmayın kesinlikle. Zararı olur mu bilemem, ben yapmazdım. Ben hafif ıslak bez (su ile ıslatılmış) ile yumuşatıp kuru peçete ile temizliyorum.

Son düzenleme:
Yeniledim termal macunu ,fanıda temizledim sıkıntı çıkmaz inşallah .
Yeni değerleri oyun oynayıp atıcam .
Fazla sıkmayın kesinlikle. Zararı olur mu bilemem, ben yapmazdım. Ben hafif ıslak bez (su ile ıslatılmış) ile yumuşatıp kuru peçete ile temizliyorum.

ses azaldı büyük ölçüde ama ısı hala yüksek. En iyisi laptop tamircilerine götürmek gibi geliyor şu durumda

Dosya Ekleri

• yeni ısı.png
    yeni ısı.png
    114,7 KB · Görüntüleme: 46
  • yeniısı2.png
    yeniısı2.png
    318,9 KB · Görüntüleme: 39
Acer servisine yolla, garantisi olmasa da tamir yaparlar ücretle. Muhtemelen fan, termal macun, heatsink değişimi filan yaparlar. Benim laptopumda büyük oyunlarda 95 dereceye ulaşıyor beş dakika içinde. Eğer laptopun oyun odaklı üretilmediyse yapacak bir şey yok diğer laptoplarda ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı