I ibrahimsennn Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 184 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar yukarıda fotoğraf attım RAM ve HDD'nin arasındaki Bluetooth mu?
KS KS I ibrahimsennn Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 184 27 Aralık 2020 #11 NightFlowey dedi: Evet büyük ihtimalle Wi-Fi kartın içinde ama bir şey fark etim laptopta iki farkli RAM var. Genişletmek için tıkla... bu zaten eski almıştım. 558memoli dedi: Bildiğim kadarıyla Wi-Fi adaptörü eğer varsa ikisi bir aradadır. Bulmak için sökmenize gerek yoktu. Donanım kısmında yazıyorsa vardır. Genişletmek için tıkla... Yok ya 2 vida zaten. Artı 0 Eksi
NightFlowey dedi: Evet büyük ihtimalle Wi-Fi kartın içinde ama bir şey fark etim laptopta iki farkli RAM var. Genişletmek için tıkla... bu zaten eski almıştım. 558memoli dedi: Bildiğim kadarıyla Wi-Fi adaptörü eğer varsa ikisi bir aradadır. Bulmak için sökmenize gerek yoktu. Donanım kısmında yazıyorsa vardır. Genişletmek için tıkla... Yok ya 2 vida zaten.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #12 ibrahimsennn dedi: Bu zaten eski almıştım. Yok ya 2 vida zaten. Genişletmek için tıkla... Ha tamam ben ikinci el laptop alıyorsunuz sandim dikkat edin diyecektim. Artı 0 Eksi
ibrahimsennn dedi: Bu zaten eski almıştım. Yok ya 2 vida zaten. Genişletmek için tıkla... Ha tamam ben ikinci el laptop alıyorsunuz sandim dikkat edin diyecektim.