Çözüldü Laptopta ekran kırılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

makavazie

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşımın PC'sinde böyle bir sorun var. Dış erkanında bir kırık olmadığını, durup dururken olduğunu belirtti. Bana işaretlediğim yerde iç materyallerden birinin kırılması gibi gözüktü. Sizce ne olabilir?

WhatsApp Image 2020-12-30 at 22.45.56.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Darbe almış. Bastırmış falan olabilir. Ben de ekrana kafamı nihai gücümle (Yaş 7 o zamanlar) bastırıp ahanda böyle kırmıştım.
Ekran ile klavye arasında bir şey kalmış. Ve fark etmeden kapamış bu kadar net. İcerden olsa ekran kırığın birleştigi yerde kendini klavyeye dogru atar bombe yapardı. Klavye ekran arasına metal para koyup kapama videsunu denemiş de olabilir.

Durup dururken öyle olacağını sanmıyorum, belki laptopun o kısmında bir şey unutup kapağı kapatınca o kısım dıştan hasar almış olabilir.

Arkadaşımın demesine göre film izlerken olmuş. Benim şüphe duyduğum ekranı düzeltirken fazla baskı uygulayıp zarar vermesi üzerine de düşünüyorum.

Ekran ile klavye arasında bir şey kalmış. Ve fark etmeden kapamış bu kadar net. İcerden olsa ekran kırığın birleştigi yerde kendini klavyeye dogru atar bombe yapardı. Klavye ekran arasına metal para koyup kapama videsunu denemiş de olabilir.

Olabilir bilemiyorum bana dediği buydu ben de burada sorayım dedim :D.

Arkadaşımın PC'sinde böyle bir sorun var. Dış erkanında bir kırık olmadığını, durup dururken olduğunu belirtti. Bana işaretlediğim yerde iç materyallerden birinin kırılması gibi gözüktü. Sizce ne olabilir?

Eki Görüntüle 809123
Ekran yırtılmış kanka 2 ay önce bana da oldu 650TL ücretine yaptırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı