Çözüldü Laptopta Flex kablosundaki mavi bandın çıkması sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pattez133

Femtopat
Daha fazla  
Laptopun kapağını açarken bir kablonun takılı olduğunu fark etmemişim, kabloda bir kopukluk falan yok sadece mavi kısım yerinden çıktı bantlamayı denedim laptop çalıştı ama kendi kendini kısa aralıklarla kapatıp açtı.

Rahat takıp çıkarmak için oluyor genelde o mavi bantlar. Yerine yerleştirebilirsen hiçbir sorun olmaz.

Neyin soketi bu? Klavye mi? Nasıl yerleştirdin bir de görsel atabilir misin?

Açma kapama tuşunun, bu şekilde takıp açınca ekran geliyor ama laptop açılıp kapanıyor hiçbir şeye dokunmamama rağmen

Dosya Ekleri

• 1724228040159668413177435633714.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 23
Sorun olmaması lazım, doğru yönünde taktığına emin ol flexiyi.

Kablonun dişleri alta gelicek şekilde taktım, bide bişey fark ettim kablonun ucunda çizikler var herhangi bi etkisi olur mu
Mavi plastik kablonun ne tarafından söküldüyse orası üstte kalsın. İletim sağlanıyorsa sorun olmaz çizikler.

@pattez133
Mavi plastik kablonun ne tarafından söküldüyse orası üstte kalsın. İletim sağlanıyorsa sorun olmaz çizikler.

bilgisayar çalışıyo ama ekran yok, içindeki hiçbişyi ellemedim sadece flex kabloyu takıp çıkardım ama ekran yok

Dosya Ekleri

• 172422961941296865239648079804.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 23
@pattez133

bilgisayar çalışıyo ama ekran yok, içindeki hiçbişyi ellemedim sadece flex kabloyu takıp çıkardım ama ekran yok
Ekran flexisini ellediniz mi? Eğer flexiyi ters takmış veya tam oturmamışsan ters bağlantı sebebi ile açılmıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…