Laptopta GPU kullanımı %0 oluyor

SuperDodo

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 9 ay önce aldığım laptopumda son 1 haftadır aşırı düşük FPS ve drop sorunu yaşıyorum. Normalde şarjda iken Rainbow Six: Siege'de 240FPS'ye yakın verirken %99FPS'de 150'lerde olurdu şu an sarjdayken de değilkende 120-140 FPS %99FPS'de 30'larda geziyor. Isınma yok CPU 60 GPU 50 derecelerde. CPU kullanımı Max 70leri görürken GPU 10'un üzerine çıkmıyor. Garip olansa sarjdayken aldığım FPS ile değilken aldığım FPS'ler arasında çok minimal farklar var. Şarj cihazında göremediğim bir sorun varsa bilmiyorum ama herhangi bir şarj problemi yaşamadım, sarj cihazi çalışıyor mu diye sarjı bitirip tekrar doldurdum ve ilk aldığımdaki ile aynı hızda doldurdu. Uzun lafın kısası ne yapabilirim bu durumda? Teşekkürler.
Laptop da bu = https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ

Yaklaşık 9 ay önce aldığım laptopumda son 1 haftadır aşırı düşük FPS ve drop sorunu yaşıyorum. Normalde şarjda iken Rainbow Six: Siege'de 240FPS'ye yakın verirken %99FPS'de 150'lerde olurdu şu an sarjdayken de değilkende 120-140 FPS %99FPS'de 30'larda geziyor. Isınma yok CPU 60 GPU 50 derecelerde. CPU kullanımı Max 70leri görürken GPU 10'un üzerine çıkmıyor. Garip olansa sarjdayken aldığım FPS ile değilken aldığım FPS'ler arasında çok minimal farklar var. Şarj cihazında göremediğim bir sorun varsa bilmiyorum ama herhangi bir şarj problemi yaşamadım, şarj cihazi çalışıyor mu diye sarjı bitirip tekrar doldurdum ve ilk aldığımdaki ile aynı hızda doldurdu. Uzun lafın kısası ne yapabilirim bu durumda? Teşekkürler.
Laptop da bu = https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ

GeForce Experience yüklü ise şunu deneyin:

GeForce Experience'tan ayarlara girin ve battery Boost seçeneğini devre dışı bırakın. Sorununuz çözülecektir. İyi oyunlar.

GeForce Experience yüklü ise şunu deneyin:

GeForce Experience'tan ayarlara girin ve battery Boost seçeneğini devre dışı bırakın. Sorununuz çözülecektir. İyi oyunlar.

Dediğinizi yaptım ama şarjda iken değişen bir şey olmadı hala kullanım 0 ve FPS düşük.

Dediğinizi yaptım ama şarjda iken değişen bir şey olmadı hala kullanım 0 ve FPS düşük
resident evil 4 remake gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda en yüksek ayalarda 80-90 gibi gayet iyi değerler verirken kart kullanımı yine düşük ve %99 fps 10larda seyir ediyor dolayısıyla sürekli dorap yaşıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı