Laptopta Harici Ekran Kartını Kullanamama Sorunu

vedut

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım ve iki tane ekran kartı olduğunu eve gelince anladım ve bir türlü harici ekran kartına oyun onarken geçmiyor bir türlü basaramadım.
Bilgisayarımın özelikleri ise:
  • i7 4500u 1.8 ghz
  • amd radeon 8750m
  • 8 gb ram
  • 1ooogb hdd
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştıracağınız oyuna sağ tıklayın ve grafik işlemciyle çalıştıra gelin ordan harici ekran kartını seçin.
Amd ekran kartlarında malesef öyle bir seçenek yok. NVIDIDA Kartlarda o seçenek mevcut.

Yeni bilgisayar aldım ve iki tane ekran kartı olduğunu eve gelince anladım ve bir türlü harici ekran kartına oyun onarken geçmiyor bir türlü basaramadım.
Bilgisayarımın özelikleri ise:
  • i7 4500u 1.8 ghz
  • amd radeon 8750m
  • 8 gb ram
  • 1ooogb hdd
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Amd driver sitesinden en güncel driver kurtduktan sonra masaüstünde sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır bölümüne girerek oyunlarınızı harici ekran kartına uyarlayabilirsiniz.

ilk önce cok teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için fakat amd driver son sürümünü indirdim ve yapılandırmayı yaptım ama bir türlü olmuyor sadece amd kartla ben bunu çalıstıramıyormuyum intel ekran kartını 6 gb görüyor ram baya bir sömürüyor ne yapacamı biledim bayramda biraz oyun oynarım diye çok istemiştim nasip olmıyacak heralde...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı