Sağdaki borunun geçtiği kısım işlemci diye biliyorum. Elimde 4 adet heatsink var ve işlemcim ısınıyor. Direkt bakır borunun üstüne yapıştırırsam bir sıkıntı çıkar mı? Aklımda 1 ya da 2 tanesini de ekran kartının yanındaki kısma yapıştırmak var.
Elinizdeki heatsinklerin resimlerini de ekleyin bakalım ama o materyaller genelde masaüstü sistemlerde kullanılır.
Macunu 1 2 ay sonra yenileyeceğim sadece soğutmaya katkı yapmak istiyorum.Kasa kapanmicaktır. İyi bir macun işinizi görecektir.
Eğer laptopu sabit bir yerde yani masaüstü gibi kullanıyorsanız sorun olmaz ama sık taşıyorsanız kapak kapanmadığı için sorun olur.
![]()
WOZLO Chipset Cpu Gpu Vga Ram Led Ic 15x15x6mm Aliminyum Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WOZLO Chipset Cpu Gpu Vga Ram Led Ic 15x15x6mm Aliminyum Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Şu an ürün tam olarak elimde değil fakat bir iki güne gelecek uzunluğu 0, 6cm kasanın kapanmasına bir sıkıntı yapacağını sanmıyorum.
Hocam bu soğutucular masaüstü sistemler için.
Notebookların kendi soğutma düzeneklerine ekleme ya da çıkarma yapamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.