Laptopta iki ekran kartı olması ve RAM kullanımı

OnlyUser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim laptop um Acer Aspire E5-574G . Ben bu bilgisayarı yeni aldım ve içinde Nvidia Geforce 920m paylaşımsız ekran kartı var . Bunun yanında da İntel HD Graphics 520 var ama bu tümleşik İntel ekran kartı paylaşımlı . Ben laptopu paylaşımsız ekran kartlı diye aldım fakat tümleşik olan ekran kartı paylaşımlı . Bu boşu boşuna bilgisayarda ram harcıyor ve RAM kullanımının fazla olmasına sebep oluyor . Acaba ben bu durumda ne yapmalıyım bu İntel ekran kartının ram kullanmasını engelleyebilir miyim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,4 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleyen: Moderatör:
Orada yazan değere asla çıkmaz merak etmeyin :). HD 520 masaüstünde en fazla 150-200mb RAM kullanır bu sorun oluşturmaz. Oradaki değerlerde HD 520' ye atanabilecek maksimum RAM kapasitesini gösterir.
Cevabınız için sağolun . Bende ram kullanımı bu yüzden yüksek oluyor sanmıştım ama görev yöneticisinde ramin büyük kısmını sistemin ve Microsoft defender gibi Microsoft uygulamaları yüzünden olduğunu gördüm :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı