Çözüldü Laptopta internet yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Sorunum şu ki normalde 100 MB's aldığım internetten laptopta 20 MB's alıyorum. Wi-Fi'nin dibindeyim. Testi başlattığım zaman 50 MB's'de devam eden hız birden son anda 19 MB's'ye düştü. Ve her testte bu oldu. Nedeni nedir? Daha yeni format attım bu nedenden dolayı. Upload'da da durum aynı. 11'de devam ederken birden 8'e düşüyor. Ayrıca internette bazı. IO oyunlarda donma oluyor. Kardeşimin laptopu. Ve o bu tarz oyunları seviyor. Sorun ne olabilir? İnternetim Turkcell Superonline VDSL internet. Telefonlarda bu sorun yok. Bu arada kablo ile bağlayınca hızlı oluyor internet. 20 MB's'den 100'e çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı işlemi telefonuz ile yapar mısınız? Modemin dağıtıcısında sorun olma ihtimali var.
Arkadaşlar sorun çözlüdü. Tüm ağ bağdaştırıcısı sürücülerinin kimliklerini Google'da arattım. Bu şekilde hepsini çözdüm. Sürücüyü güncelleştir deyince güncel diyordu. Kimlik ile çözüldü.
Arkadaşlar sorun çözlüdü. Tüm ağ bağdaştırıcısı sürücülerinin kimliklerini Google'da arattım. Bu şekilde hepsini çözdüm. Sürücüyü güncelleştir deyince güncel diyordu. Kimlik ile çözüldü.

Merhaba hocam aynı sorunu bende yaşıyorum detaylı olarak yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı