Laptopta işlemci değiştirmek mümkün mü?

EMRR_28

Femtopat
Daha fazla  
Laptop ve bilgisayarlar kullanmayı biliyordum fakat özellikle oyuncu bilgisayarı/laptobu parçları hakkında bilgim yoktu.
Birkaç arkadaşa laptop alacağımı ve iki işlemci arasında kaldığımı söyledim.
Babamın kartından yüklü para çekileceği için babam internetten almak istemiyordu o yüzden vatan ve Teknosa'ya baktım.
Aynı marka ve aynı özelliklere sahip iki model arasında tek fark işlemci farkıydı.
AMD Ryzen 5 7640HS.
Intel i5 13500H.
Arkadaşlarım bana AMD almamı söyledi. Hem performansın daha iyi olacağını hem de daha az ısınacaklarını söylediler. Maalesef tam tersi. O arkadaşlarımla ilişkimi kestim bu yüzden aldıktan sonra farkına vardım pişmanım.
Bunu Intel yapamaz mıyız yahu?

Laptop ve bilgisayarlar kullanmayı biliyordum fakat özellikle oyuncu bilgisayarı/laptobu parçları hakkında bilgim yoktu.
Birkaç arkadaşa laptop alacağımı ve iki işlemci arasında kaldığımı söyledim.
Babamın kartından yüklü para çekileceği için babam internetten almak istemiyordu o yüzden vatan ve Teknosa'ya baktım.
Aynı marka ve aynı özelliklere sahip iki model arasında tek fark işlemci farkıydı.
AMD Ryzen 5 7640HS.
Intel i5 13500H.
Arkadaşlarım bana AMD almamı söyledi. Hem performansın daha iyi olacağını hem de daha az ısınacaklarını söylediler. Maalesef tam tersi. O arkadaşlarımla ilişkimi kestim bu yüzden aldıktan sonra farkına vardım pişmanım.
Bunu Intel yapamaz mıyız yahu?

Laptopu iade edebilirsin onun dışında fazla birşey yapamazsın.

Laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişmez sadece RAM yükseltebilirsiniz. Onun dışında iade edebilirsin laptopu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı