Çözüldü Laptopta işlemci takılırsa Valorant açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hydraaa

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece işlemci ile Valorant oynayabiliyorum :d?

Cihazı yakarsınız, laptopta işlemci değişiminde bu kadar yükseltmek akıl kârı değil. Sadece işlemci takıp çalıştırırsanız (soketin uyduğunu farzediyorum) soğutucu yetersiz kalacaktır. i5 olsada i7 takmak isteseniz anlarım, ancak bu fark gerçekten fazla, biri zamanının amiral gemisi serisi diğeri internet bilgisayarı işlemcisi oldu günümüzde.

Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?

Ekran kartı ve RAM olmadığı şüreçe hiçbir oyun iyi bir FPS olmaz ya da orta.

Onun yerine ram ı yükseltebilirsin birde harici gpu un var mı yoksa oyun oynatmaz

Hocam , Bazı arkadaşlar bilip - bilmeden konuşmuş.

Kısacası , Laptop un eskiye dönükse İşlemcin eski ise ve Lehimli değilse , İşlemci Değişimi mümkündür.
Fakat 4. Nesilden sonrası lehimli olmuyor genellikle , bazı 5. Nesillerde destekliyor.

Ayrıca , İşlemcin hangi nesilse o nesil değişim yapabilirsin. Serisi farketmez. Nesili Farkeder.

Bu ve Bazı etkenlere uyarsanız " işlemci soketi vb. "
Muhtemelen , İşlemci Değişiminiz Başarılı olucaktır.

Ekran kartım olmadan neredeyse her oyunu oynuyorum, teşekkürler.

Oynatacağını sanmıyor sisteminiz çok düşük özelliklerde olduğunu tahmin ediyoruz daha detaylı bilgi verirseniz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…