Çözüldü Laptopta işlemci takılırsa Valorant açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hydraaa

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini belirt.
  • İşletim sistemi: Windows 7, 8, 10 64-bit.
  • İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650k veya eşdeğeri.
  • Bellek: 4 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240.
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan.
  • DirectX: Sürüm 11.
Sistemin bundan aşağı ise oynayamazsın.

Ekran kartı, RAM olmadan hiçbir oyunu açamazsın.

Sadece işlemci ile Valorant oynayabiliyorum :d?

İslemci olarak i7 almayı düsünüyorum ekran kartı var ama UHD Graphics 500 oyunu acıyor su anda 30 80 FPS arası fakat 144 FPS sabit veya üstü bir şey yapmak istiyorum mümkün olabilir mi?

YouTube'da videolarına baktım bildiğin değiştirip kullanıyor sorunsuz (aynı model)
Cihazı yakarsınız, laptopta işlemci değişiminde bu kadar yükseltmek akıl kârı değil. Sadece işlemci takıp çalıştırırsanız (soketin uyduğunu farzediyorum) soğutucu yetersiz kalacaktır. i5 olsada i7 takmak isteseniz anlarım, ancak bu fark gerçekten fazla, biri zamanının amiral gemisi serisi diğeri internet bilgisayarı işlemcisi oldu günümüzde.

Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?
Hocam , Bazı arkadaşlar bilip - bilmeden konuşmuş.

Kısacası , Laptop un eskiye dönükse İşlemcin eski ise ve Lehimli değilse , İşlemci Değişimi mümkündür.
Fakat 4. Nesilden sonrası lehimli olmuyor genellikle , bazı 5. Nesillerde destekliyor.

Ayrıca , İşlemcin hangi nesilse o nesil değişim yapabilirsin. Serisi farketmez. Nesili Farkeder.

Bu ve Bazı etkenlere uyarsanız " işlemci soketi vb. "
Muhtemelen , İşlemci Değişiminiz Başarılı olucaktır.

Sistemini belirt.
  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit.
  • İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri.
  • Bellek: 4 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240.
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan.
  • DirectX: Sürüm 11.
Sistemin bundan aşağı ise oynayamazsın.

Ekran kartı, RAM olmadan hiçbir oyunu açamazsınız.

Ekran kartım olmadan neredeyse her oyunu oynuyorum, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı