Laptopumda GTA 5 oynarken çok fan çalıştırdığını fark ettim ve sonrasında bir anda kapandı sistem. Her açtığımda W11 sesi çalıp takılıp dırrrr diye çalıyor. Hiçbir şekilde düzeltemedim onarım vs yerinden. Geri yükleme sayfasında C okunmuyor tarzı hata alıyorum. Memtest ile test ettiğimde kıpkırmızıydı beklemekle bile uğraşmadım. Sorum şu: İşletim sistemi çöken bir sistem RAM bozuk diye gösterip üstüne MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranını verir mi? Konu tam olarak ona bağlı değil ama laptopum Monster Tulpar T7 v25.1.2 ve RAM'le ilgili sorun yaşayan sanırım en azından bu model için benimdir.(16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz RAM var ve RAM'leri test etmek için laptopu açmak istedim fakat vidalardan birini biraz daha zorlarsam yalama olacak.)
Memory Management Hatası disk hatalarında da veriyor. C diski okunmuyor dedin diskette de sorun oluşmuş olabilir. Bilgisayarın yeni sanırım neden teknik desteğe başvurmuyorsun?
Memory Management Hatası disk hatalarında da veriyor. C diski okunmuyor dedin diskette de sorun oluşmuş olabilir. Bilgisayarın yeni sanırım neden teknik desteğe başvurmuyorsun?
BIOS ayarlarını varsayılana döndürmeyi deneyebilirsiniz. XMP vb. bir ayar açıksa yine sorun yaşayabilirsiniz. Ek olarak sistemi güvenli modda başlatmayı denediniz mi?
BIOS ayarlarını varsayılana döndürmeyi deneyebilirsiniz. XMP vb. bir ayar açıksa yine sorun yaşayabilirsiniz. Ek olarak sistemi güvenli modda başlatmayı denediniz mi?
Güvenli modu denedim o zaman şifre girme ekranına kadar varıyorum şifreyi girince bu sefer siyah ekran hatası veriyor.(cevapladım sandım cevabı göndermemişim)
Yapacak bir şey kalmadı servise vereceğim. Servis sonrası tecrübemi aktarırım artık burada zamanı gelince. Yine de teşekkürler yardım için.
Cihazı servise 12 Mayıs'ta gönderdim ve bugün geri geldi. RAM'lerini değiştirmişler, temiz Windows kurmamı önerdiler ama içinde çok dosya olduğu için biraz kararsızım. Cihazın sorunu çözülmüş.
Konu kilitlenebilir.