Ooo çirkinleşmeye başladık güzel : )Senin filtreyle 35W 4060 çıktı kardeşim benim bunu övmem için senin gibi kör cahil olmam lazım. Gerçekten bu çöp cihazları kim alıyor diye sorup dururdum kendime ta ki karşıma sen gibiler çıkasıya kadar.
Ooo çirkinleşmeye başladık güzel : )Senin filtreyle 35W 4060 çıktı kardeşim benim bunu övmem için senin gibi kör cahil olmam lazım. Gerçekten bu çöp cihazları kim alıyor diye sorup dururdum kendime ta ki karşıma sen gibiler çıkasıya kadar.
Ooo çirkinleşmeye başladık güzel: )
Ok msi ve asustan uzak durun okuyucular : )Moderatörler överse sende översin dediğin andan beri niyetin belli de ben seni saymıyorum bile bir okuyan olursa fikri olsun, bu cihazlara yaklaşmasın diye yazıyorum.
Kim yapti onu acaba?Moderatör tavsiye ediyor diye o ürün tartışmaya kapalı mı?İnsanlara watt sorunlu dell laptopları kitleyen moderatörler değilmiydi?
Technopattan değil,araştırırsan görürsün.Kim yapti onu acaba?
İ7 13650hx li laptop kullanıyorum 10.ayımıza girdik.Taksit olayı zorlacak 3 taksit oldugundan ama bunu alacağım bayağı iyi gözüküyor daha üst sınıf belli ki Victus'tan.
![]()
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) W11H Gaming Notebook | ITOPYA
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) W11H Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS 16X 9SG-43TRC54SH ITOPYA'dawww.itopya.com
intelleri kotuluyolar acaba sorun yaşarmıyım ya bu gigabyte ı alsam mesela bir youtub yorumu
İntel cpu alıp 6 ay 1 yıl kullanınca bozulmalar oluyor laptoplarda da görünebilir
Gigabyte daha iyidir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.