Hiçbiri.
(Grafik tasarım yapıyorsanız Acer düşebilirsiniz paneli 100 sRGB)
Hiçbiri.
Acer Nitro 16 serisi gayet iyi bir seridir. Victusta soğutma konusunda kötü değil. Ayrıca önerdiğiniz katana model laptoplar benim attığım 2 modelin yanına yaklaşamaz.Hocam MSI kanata almanızı öneririm iyi laptop rekabetçi oyunlar oynayacaksınız belli o zaman MSI kanata almanızı tavsiye ederim.
Bak kardeşim PC ile alakalı şeyleri iyi bilirim ancak Acer'i önermem onun dışında Victus hiç önermem cünkü soğutma kısımları eriyor plastik ya hani.
Bak kardeşim PC ile alakalı şeyleri iyi bilirim ancak Acer'i önermem onun dışında Victus hiç önermem cünkü soğutma kısımları eriyor plastik ya hani.
Hiçbiri.
İyi değiller fiyatlarını hak etmiyorlar.Yani arkadaşın attığı laptoplar daha iyi gibi
Anlamamissin soğutma konusunda victus iyi ancak plastik kısmı eriyorAcer Nitro 16 serisi gayet iyi bir seridir. Victusta soğutma konusunda kötü değil. Ayrıca önerdiğiniz katana model laptoplar benim attığım 2 modelin yanına yaklaşamaz.
Kanka anlamadın herhalde eriyor plastik kısmı inanmıyorsan ne diyeyim.
Asus msi ekran kartları çoğu modellerde watt düşük oluyorMerhaba ekteki modeller arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz az biraz grafik tasarim ve LoL Valorant oynanacak evde. En fazla 45 bin bütçem teşekkürler.
Knk Google'da çok fazla konu var bunun hakkında arastirabilirsin ve benim arkadasimda var aynı olayı yasiyorEridiği ile alakalı bir kaynak paylaşır mısınız?
Asus kullandım bazıları güzel bazıları kotuAsus msi ekran kartları çoğu modellerde watt düşük oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.