Laptopta performans düşüşü neden olur?

edtos

Decapat
Daha fazla  
3-4 ay önce bilgisayarımdaki 4 GB RAM'i çıkarıp 8 GB RAM eklettim ama RAM 2. eldi. Yaklaşık 1 öncesine kadar sorun yoktu ama bu bir aydır bilgisayarım yavaşladı ve oyunlarda eski performansı vermemeye başladı. Neden olmuş olabilir? RAM'le alakası var mıdır? Bir de bilgisayarı alalı 2 yıl oldu. Hiç format atmadım. Diskler çok defa boşaltılıp dolduruldu. Ondan olabilir mi?

3-4 ay önce bilgisayarımdaki 4 GB RAM'i çıkarıp 8 GB RAM eklettim ama RAM 2. eldi. Yaklaşık 1 öncesine kadar sorun yoktu ama bu bir aydır bilgisayarım yavaşladı ve oyunlarda eski performansı vermemeye başladı. Neden olmuş olabilir? RAM'le alakası var mıdır? Bir de bilgisayarı alalı 2 yıl oldu. Hiç format atmadım. Diskler çok defa boşaltılıp dolduruldu. Ondan olabilir mi?

Bakımını yapmanız lazım yoksa ekran kartı uçar puff olur olmazsa USB format ile her şey düzelir.

Yaz aylarının en sıcak günlerindeyiz. Laptop ısısı artıp performans düşmesi gayet normal.
Hocam durum sıcaklıkla ilgili olmayabilir bir sürü olasılık var ama yüksek ihtimal sıcaklık olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı