Hdmı ile bağladım, 180 hz alabildim ama amacım diğer özelliklerinde açılması( nvidia ddnetim masasında sadece bunlar var diğer özelliklerinde gelmesini istiyorumHDMI ile bağlamanızı öneririm hocam.
Bunlardan hangisi display port ve dispay port ile bağlarsan tüm özellikler açılır mıFotoğrafta ekran kartı Display Port'a bağlı olarak gözüküyor.
HDMI ile bağladım, 180 Hz alabildim ama amacım diğer özelliklerinde açılması( NVIDIA ddnetim masasında sadece bunlar var diğer özelliklerinde gelmesini istiyorumEki Görüntüle 2621142
Bunlardan hangisi DisplayPort ve dispay port ile bağlarsan tüm özellikler açılır mıEki Görüntüle 2621144
Hocam bunlardan hiçbiri DisplayPort degildir. Tum ozellikleri almaktan kastiniz evet dogru DisplayPort daha ozellikli de bunlarin arasinda DisplayPort yok. HDMI'nin oldugu diger tarafida.
Ama laptop PhysX ayarımda DP portu gösteriyor.
Hocam peki böyle birşey yapsam nasıl olur. Monitöün yanında hdmı kablosu geldi hdmın diğer tarafına bu aleti takıp monitöre display port olarak bağlayıp, diğer hdmı tarafınıda laptopun hdmı yerinden taksam olur mu. Yani bi ucu hdmı, bi ucu monitöre takacağım display portHocam buradan gördügüm uzere cihazinizda DP girisi yok ama sorun degil. Yazilimlariniz guncel mi? Degilse suruculerinizi guncelleyin ozellikler acik degilse ondanda olabilir ama olmazsa desteklemiyor demektir. HDMI uzerinden kullanmaya devam edin hocam.
Hocam buradan gördügüm uzere cihazinizda DP girisi yok ama sorun degil. Yazilimlariniz guncel mi? Degilse suruculerinizi guncelleyin ozellikler acik degilse ondanda olabilir ama olmazsa desteklemiyor demektir. HDMI uzerinden kullanmaya devam edin hocam.
Hocam peki böyle bir şey yapsam nasıl olur? Monitöün yanında HDMI kablosu geldi hdmın diğer tarafına bu aleti takıp monitöre DisplayPort olarak bağlayıp, diğer HDMI tarafınıda laptopun HDMI yerinden taksam olur mu? Yani bir ucu HDMI, bir ucu monitöre takacağım DisplayPort Eki Görüntüle 2621194
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.