Laptopta sadece NVIDIA ekran kartından hangi kablo ile güç alınabilir?

NİQUEL

Centipat
Daha fazla  
Harici bir monitör aldım. Ama hangi kablo ile sadece NVIDIA ekran kartından güç alabilirim. HDMI mı, yoksa display port mu? Ayrıca monitörümde HDMI 1 HDMI2 DP girişi var.

1765632381567.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI ile bağlamanızı öneririm hocam.

HDMI ile bağlamanızı öneririm hocam.
Hdmı ile bağladım, 180 hz alabildim ama amacım diğer özelliklerinde açılması( nvidia ddnetim masasında sadece bunlar var diğer özelliklerinde gelmesini istiyorum
1765634992831.jpeg

Fotoğrafta ekran kartı Display Port'a bağlı olarak gözüküyor.
Bunlardan hangisi display port ve dispay port ile bağlarsan tüm özellikler açılır mı
1765635222932.jpeg

Yanlış bilgi
HDMI ile bağladım, 180 Hz alabildim ama amacım diğer özelliklerinde açılması( NVIDIA ddnetim masasında sadece bunlar var diğer özelliklerinde gelmesini istiyorumEki Görüntüle 2621142

Bunlardan hangisi DisplayPort ve dispay port ile bağlarsan tüm özellikler açılır mıEki Görüntüle 2621144

Hocam bunlardan hiçbiri DisplayPort degildir. Tum ozellikleri almaktan kastiniz evet dogru DisplayPort daha ozellikli de bunlarin arasinda DisplayPort yok. HDMI'nin oldugu diger tarafida atarsaniz gorebilirim.

Hocam bunlardan hiçbiri DisplayPort degildir. Tum ozellikleri almaktan kastiniz evet dogru DisplayPort daha ozellikli de bunlarin arasinda DisplayPort yok. HDMI'nin oldugu diger tarafida.

Ama laptop PhysX ayarımda DP portu gösteriyor.

Dosya Ekleri

• 1765638751540.jpeg
    1765638751540.jpeg
    235,6 KB · Görüntüleme: 7
  • 20251213_180710.jpg
    20251213_180710.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 20251213_180646.jpg
    20251213_180646.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 6
Ama laptop PhysX ayarımda DP portu gösteriyor.

Hocam buradan gördügüm uzere cihazinizda DP girisi yok ama sorun degil. Yazilimlariniz guncel mi? Degilse suruculerinizi guncelleyin ozellikler acik degilse ondanda olabilir ama olmazsa desteklemiyor demektir. HDMI uzerinden kullanmaya devam edin hocam.

Hocam buradan gördügüm uzere cihazinizda DP girisi yok ama sorun degil. Yazilimlariniz guncel mi? Degilse suruculerinizi guncelleyin ozellikler acik degilse ondanda olabilir ama olmazsa desteklemiyor demektir. HDMI uzerinden kullanmaya devam edin hocam.
Hocam peki böyle birşey yapsam nasıl olur. Monitöün yanında hdmı kablosu geldi hdmın diğer tarafına bu aleti takıp monitöre display port olarak bağlayıp, diğer hdmı tarafınıda laptopun hdmı yerinden taksam olur mu. Yani bi ucu hdmı, bi ucu monitöre takacağım display port
1765639207519.jpeg

Hocam fotograflardaki USB-C sanirsam goruntu aktarma ozelliginede sahip.
(yanlış bilgi olabilir!)

Hocam peki böyle bir şey yapsam nasıl olur? Monitöün yanında HDMI kablosu geldi hdmın diğer tarafına bu aleti takıp monitöre DisplayPort olarak bağlayıp, diğer HDMI tarafınıda laptopun HDMI yerinden taksam olur mu? Yani bir ucu HDMI, bir ucu monitöre takacağım DisplayPort Eki Görüntüle 2621194

Bu tarz aparatlar sinyal kalitesini dusuruyor kullanmanizi onermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı