Çözüldü Laptopta sadece NVIDIA nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

straffez

Decapat
Daha fazla  
Bende kullanabilir miyim acaba, nasıl ayarlayabilirim bunu?

Dosya Ekleri

• 1766168746413.png
    1766168746413.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Tamamdır teşekkür ederim.

Tekrar rahatsız ediyorum ama direk NVIDIA ekran kartına bağlanacağı için 3 5 FPS artışı olur mu acaba? Sanki o tarz bir şey oluyordu diye hatırlıyorum.

Rica ederim. Performans artışı için laptop ekranını kapatmamız gerekiyor. Optimus bypass olup, MUX etkisi yaratıyor. CPU temelli oyunlarda gözle görülür fark yaratıyor.

Rica ederim. Performans artışı için laptop ekranını kapatmamız gerekiyor. Optimus bypass olup, MUX etkisi yaratıyor. CPU temelli oyunlarda gözle görülür fark yaratıyor.

1766173059901.png

İyi akşamlar. Bende sadece harici monitörü kullanıyorum laptop ekranı kapalı ama yine de AMD işlemci ekran kartını kullanıyor. DP veya başka bir girişte yok, sadece HDMI'dan görüntü alabiliyorum. MUX da yok, monitörü NVIDIA tarafında göstermenin başka bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2624834

İyi akşamlar. Bende sadece harici monitörü kullanıyorum laptop ekranı kapalı ama yine de AMD işlemci ekran kartını kullanıyor. DP veya başka bir girişte yok, sadece HDMI'dan görüntü alabiliyorum. MUX da yok, monitörü NVIDIA tarafında göstermenin başka bir yolu var mıdır?

Maalesef başka yolu yok NVIDIA üstüne bağlı bir port olmadığı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı