Laptopta SSD'ye geçme

enescnr

Picopat
Daha fazla  
Geçenlerde laptop yavaş açılıyor diye bir konu açmıştım. O konudan sonra tek çözüm SSD'ye geçmek olacağını anladım. Yakında laptopımı satıp sistem toplayacağım için çok fazla harcama yapmak istemiyorum. O yüzden şöyle bir ürün buldum, sizce fiyatına değer mi?

Geçenki konum: ASUS N550JK-CN090 laptop 20 dakikada açılması - Technopat Sosyal

Bugün elime ulaştı SSD. Klonlamak uzun süreceği için haftasonu başlamayı düşünüyorum. Ancak hangi programı kullanacağıma karar veremedim. Bütün dosyalarım HDD'de C bölümünde ve hiç birinin kaybolmasını istemiyorum. Casper 8.0 programını kullanarak HDD'yi aynen SSD'ye aktarsam, SSD'yi laptopa taktıktan sonra normal şekilde bilgisayarı açabilir miyim? Başka bir program öneriniz var mı?

Bende Samsung SSD kullanıyorum oyun bilgisayarımda gerçekten çok memnunum. 250GB modelini kullanıyorum zar zor yetiyor. Martın sonunda almıştım şuanki fiyatını gördüm baya şaşırdım :)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende Samsung SSD kullanıyorum oyun bilgisayarımda gerçekten çok memnunum. 250GB modelini kullanıyorum zar zor yetiyor. Martın sonunda almıştım şuanki fiyatını gördüm baya şaşırdım :)
Ben aynı modelin 500GB olanını 600tlye aldım, ertesi gün 630 lira oldu. Şimdi geçiş yapıyorum SSDye, bakalım performansı nasıl.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı