Geçenlerde laptop yavaş açılıyor diye bir konu açmıştım. O konudan sonra tek çözüm SSD'ye geçmek olacağını anladım. Yakında laptopımı satıp sistem toplayacağım için çok fazla harcama yapmak istemiyorum. O yüzden şöyle bir ürün buldum, sizce fiyatına değer mi?
Bugün elime ulaştı SSD. Klonlamak uzun süreceği için haftasonu başlamayı düşünüyorum. Ancak hangi programı kullanacağıma karar veremedim. Bütün dosyalarım HDD'de C bölümünde ve hiç birinin kaybolmasını istemiyorum. Casper 8.0 programını kullanarak HDD'yi aynen SSD'ye aktarsam, SSD'yi laptopa taktıktan sonra normal şekilde bilgisayarı açabilir miyim? Başka bir program öneriniz var mı?
Bende Samsung SSD kullanıyorum oyun bilgisayarımda gerçekten çok memnunum. 250GB modelini kullanıyorum zar zor yetiyor. Martın sonunda almıştım şuanki fiyatını gördüm baya şaşırdım
Bende Samsung SSD kullanıyorum oyun bilgisayarımda gerçekten çok memnunum. 250GB modelini kullanıyorum zar zor yetiyor. Martın sonunda almıştım şuanki fiyatını gördüm baya şaşırdım