Laptopta System32 açılıp kapanıyor

eym095

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski bir laptopum var 14 yıllık.
Kullanıyorum son bir senedir System32 bilgisayarı açtığımda bazen kendi kendine açılıp kapanıyor. Bu nedir? Virüs mü yoksa çalışan herhangi bir program mı? Ben Windows crackli olduğundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum ama kaç yıldır aynı Windows'u kullanıyorum format görmedi.

Nvidia denetim masasından "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. Daha sonra "Gelişmiş 3D ayarları kullan" seçeneğine tıklayın. Büyük ihtimalle performanstadır kaliteye alınız.

Virüs taraması yaptıktan sonra, CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını çalıştırmanı ve ardından tekrar incelemeni öneririm.

Nvidia denetim masasından "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine tıklayın. Daha sonra "Gelişmiş 3D ayarları kullan" seçeneğine tıklayın. Büyük ihtimalle performanstadır kaliteye alınız.
Bu ayarı daha geçen ay performansa aldım hocam, ondan önce de vardı bu problem.

Virüs taraması yaptıktan sonra, CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını çalıştırmanı ve ardından tekrar incelemeni öneririm.
CheckHealth yaptım onun yerine
"The component store is repairable" diyor. Sanırım sistem dosyalarında sıkıntı var RestoreHealth yapacağım. SFC scan bişe bulamadı dism buldu. Sagolun dism'i hatırlattığınız için

Hocam, görev yöneticisinde bilmediğiniz bir program var mı?
Hayır göremedim, windows işlemlerinin altlarına bakmaya gerek duymadım diğerleri de intel, nvidia, Adobe, javascript ve riot games gibi uygulamalar

CheckHealth yaptım onun yerine
"The component Store is repairable" diyor. Sanırım sistem dosyalarında sıkıntı var RestoreHealth yapacağım. SFC scan bir şey bulamadı DISM buldu. Sağ olun DISM'i hatırlattığınız için

Üst kısımda crackli Windows kullandığınızı gördüm. Bu tarz sistemler, KMS dediğimiz özel bir servis kullanırlar. Bazı sistemler, Windows'u aktive etmek için CMD'yi açıp kapatma, System32 dosyasını açıp kapatma gibi işlemler yaparak aktivasyon süresini uzatmaya çalışabiliyor. Hâlâ sisteminizde yüklü bir KMS bulunuyor mu?

Üst kısımda crackli Windows kullandığınızı gördüm. Bu tarz sistemler, KMS dediğimiz özel bir servis kullanırlar. Bazı sistemler, Windows'u aktive etmek için CMD'yi açıp kapatma, System32 dosyasını açıp kapatma gibi işlemler yaparak aktivasyon süresini uzatmaya çalışabiliyor. Hâlâ sisteminizde yüklü bir KMS bulunuyor mu?
Nasıl kontrol edebilirim KMS olup olmadığını

Nasıl kontrol edebilirim KMS olup olmadığını

Görev Yöneticisi'nin ayrıntılar veya hizmetler kısmında "KMService" tarzında bir hizmet dosyası varsa bunu tespit edebilirsin. Eğer burada bulamazsan, KMS dosyaları genellikle Program Files (x86) dizininde, nadiren de Program Files dizininde bulunur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı