SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 8 Şubat 2021 #1 Dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve sık sık oyun oynuyorum. Oyun sırasında işlemci 85 dereceyi görüyor, bilgsayarın Turbo Boost'a geçmesini engellersem ne olur?
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve sık sık oyun oynuyorum. Oyun sırasında işlemci 85 dereceyi görüyor, bilgsayarın Turbo Boost'a geçmesini engellersem ne olur?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #2 Sıcaklıklarda düşüş olacaksa ve aradaki performans farkı sizi rahatsız etmeyecekse kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 8 Şubat 2021 #3 WaIter White dedi: Sıcaklıklarda düşüş olacaksa ve aradaki performans farkı sizi rahatsız etmeyecekse kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben işlemcinin Turbo Boost'a geçmesinin daha fazla soğutacağını düşünüyordum? Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Sıcaklıklarda düşüş olacaksa ve aradaki performans farkı sizi rahatsız etmeyecekse kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben işlemcinin Turbo Boost'a geçmesinin daha fazla soğutacağını düşünüyordum?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #4 SalihCinar dedi: Ben işlemcinin Turbo Boost'a geçmesinin daha fazla soğutacağını düşünüyordum? Genişletmek için tıkla... Turbo boost açınca fan hızı veya GHz artıyor mu? Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Ben işlemcinin Turbo Boost'a geçmesinin daha fazla soğutacağını düşünüyordum? Genişletmek için tıkla... Turbo boost açınca fan hızı veya GHz artıyor mu?
KS KS SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 8 Şubat 2021 #5 WaIter White dedi: Turbo boost açınca fan hızı veya GHz artıyor mu? Genişletmek için tıkla... GHz artıyor, fan zaten hızlı Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Turbo boost açınca fan hızı veya GHz artıyor mu? Genişletmek için tıkla... GHz artıyor, fan zaten hızlı
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #6 SalihCinar dedi: GHz artıyor, fan zaten hızlı Genişletmek için tıkla... GHz artıyorsa doğal olarak sıcaklıklarda artacaktır. O yüzden performanstan feragat edip sıcaklıkları düşürmek istiyorsanız kapatmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: GHz artıyor, fan zaten hızlı Genişletmek için tıkla... GHz artıyorsa doğal olarak sıcaklıklarda artacaktır. O yüzden performanstan feragat edip sıcaklıkları düşürmek istiyorsanız kapatmanızı öneririm.