Çözüldü Laptopta ufak bir hasar ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senseii58

Hectopat
İlk defa laptop alıyorum incelerken şöyle ufak bir hasara denk geldim benim için iade sebebi değil ama bilgisayarı daha açmadım başka bir hasarı daha varsa bilmiyorum bir gün garantiye gönderdiğimiz bu bana sorun çıkarır mı?
Marka: ASUS.

Dosya Ekleri

• 20251016_144525.jpg
    20251016_144525.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 25
Çözüm
1760615603414.png

Buradan bahsediyorsanız bir problem olmaz garanti için. Görmesi zor ve kırılma yok.
İlk defa laptop alıyorum incelerken şöyle ufak bir hasara denk geldim benim için iade sebebi değil ama bilgisayarı daha açmadım başka bir hasarı daha varsa bilmiyorum bir gün garantiye gönderdiğimiz bu bana sorun çıkarır mı?
Marka: ASUS.

Bunu fotoğraflayıp mail ile ASUS desteğiyle bağlantıya geçin. Durumu anlatın, onların verdiği cevaba göre hareket edersiniz.

1760615603414.png

Buradan bahsediyorsanız bir problem olmaz garanti için. Görmesi zor ve kırılma yok.

Çözüm
Eki Görüntüle 2588716

Evet açıkça ufak bir çizik için değiştirmeyi düşünmüyorum. Açıp test yapacağım başka bir kusuru daha varsa ASUS'a mail atmayı düşünüyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı