Laptoptaki yalama vida nasıl çıkarılır?

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski laptopumda SSD'nin yuvasındaki vida yalama olmuş ve çıkaramıyorum ne yapmam gerekir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.10'dan itibaren izleyin. Üstüne lastik veya plastik bir parça koyup sertçe bastırıp döndürebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Bu da tam gösterdiği şekli olmuş videoda.

1.10'dan itibaren izleyin. Üstüne lastik veya plastik bir parça koyup sertçe bastırıp döndürebilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyorum. Bu da tam gösterdiği şekli olmuş videoda.
Bende anakart üzerindeki bir vida yalama olmuştu. Bahsedilen hiçbir şey işe yaramadı. Bilgisayarcıya götürdüm. Vidayı kırdı.

Hocam vida yuvası mı yalama yoksa vida başı mı yalama oldu, ikisinin farklı çözümleri var bence?
Bir de anakart üzerinde olduğu için stresten baş ağrısı yaptı bende. Lehim bile denedim evde. Hiçbir şekilde olmadı.
Hocam vida ve yalama kelimeleri hep yan yana gelince kaba kuvvet ortaya çıkıyor çok ince uçlu bir delici ile delmek her zaman yalamaya çözüm oluyor ne olursa olsun. :D

Hocam vida ve yalama kelimeleri hep yan yana gelince kaba kuvvet ortaya çıkıyor çok ince uçlu bir delici ile delmek her zaman yalamaya çözüm oluyor ne olursa olsun. :D
En son çare lehimle bir bakır kabloyu vidaya tutturup çevirecektim. Hayatımda elimin bu kadar titrediğini hatırlamıyorum. Evdekiler bana güleceklerdi ama o an inanılmaz asabi olduğum için gülmeyip gittiler. 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı