Laptoptan Kablosuz İnternete Bağlanamama Sorunu

ferbupola

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Evdeki kablosuz modemime masaüstünden ve mobil cihazlardan bağlanırken laptobumdan bağlanamıyorum. Laptop başka wifilere bağlanıyor. Aynı zamanda modemı de başka bir mekanda bağladığımda laptobumla bağlantı sağladım. Problemin modemde mi laptopda mı olduğunu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

ikisinde de soru olmayabilir. Modeminizin ayarlarına girip bağlantı protokolunun ne olduğuna bakın eğer sadece b - g - ac - n bunlardan birine ayarlıysa otomatiğe getirin. Otomatiğe alınan bir modem bağlantı sağlanacak wifi özelliklerine göre o protokolle bağlanacaktır. Eğer laptobunuz atıyorum ac desteklemiyorsa ve modem ac bağlantı protokolüne ayarlandıysa laptop wifi ye bağlanamayacaktır. Sorununuz bundan olabilir en eski bilinen protokoller b - g - n dir. Bunların özellikleri yakın uzak ve daha hızlı bağlantı sağlamasına yarıyor gibi kısaca özetleyebilirim ac ise çok yeni bir protokol.

Ayrıca aklıma gelmişken üstte anlattığım otomatiğe ayarlıysa şifrelemeyi değiştirmeyi deneyebilirsiniz wpa2 ise wpa yapabilirsiniz laptop bunu da desteklemiyor olabilir.

Umarım sorununuz çözülür

Kolay Gelsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı