Laptop'tan Valorant oynayan birisi Immortal olabilir mi?

Söylenmesi gereken söylendi sonraki cevaplar anlamsız olacak. Ek olarak araştırma yapan veya aynı soruyu soracak kişiler için en üstte gözükecek.
Eğer 2 + 2 yi sorsaydi ve sen buna 4 deseydin bu bir cevap olabilirdi. Ama burda bir yorum var. Bana gore senin dediklerin yanlis olabilir boyle bir cevap olmaz.

Üstteki her cevap aynı. Kimse olunmaz demiyor ve zor olacağını ama imkansız olmadığını söylüyor. Ek olarak benim cevabımı değil herhangi bir cevabı çözüm göstermesini belirttim. Eğer üstteki mesajlardan başka öneri açıklama inceleme yapacaksan buyur yoksa çözümün saçma olan tarafı yok.

Üstteki her cevap aynı. Kimse olunmaz demiyor ve zor olacağını ama imkansız olmadığını söylüyor. Ek olarak benim cevabımı değil herhangi bir cevabı çözüm göstermesini belirttim. Eğer üstteki mesajlardan başka öneri açıklama inceleme yapacaksan buyur yoksa çözümün saçma olan tarafı yok.
Teknik konular ve kesin cevabı olan konular harici çözüm genelde verilmiyor. Özellikle böyle yoruma açık bir konuda çözüm verilmez. Size göre o adam o şeyi yapabilir x kişisine göre yapamaz. Kesin bir cevap yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı