Laptoptan yanık kokusu geldi ve açılmıyor

546637

Decapat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
NVME M2 SSD
Ekran kartı
GTX 1050 Tİ
Anakart
Monster Abra A7 v7.2
İşlemci
İ7-7700 HQ
Kardeşlerime araba oyunu açayım demiştim (NFS Payback) sonra PC kapandı, işlemci 99 gördü ekran kartı 60-70 idi fakat ben bu oyunu 3-4-5 hafta önce oynarken sıkıntı yoktu, oynarken bir anda ekran gitti, PC kapanmıyordu bir süre sonra bataryayı çıkardım kapansın diye...
PC'den yanık kokusu geliyor.
Ve PC açılmıyor şu an.

İçimde bir korku var.

Dosya Ekleri

• IMG_20221112_011305_286.jpg
    IMG_20221112_011305_286.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşlerime araba oyunu açayım demiştim (NFS Payback) sonra PC kapandı, işlemci 99 gördü ekran kartı 60-70 idi fakat ben bu oyunu 3-4-5 hafta önce oynarken sıkıntı yoktu, oynarken bir anda ekran gitti, PC kapanmıyordu bir süre sonra bataryayı çıkardım kapansın diye...
Ve PC açılmıyor şu an.

İçimde bir korku var.
Geçmiş olsun.

Ve PC açılmıyor şu an.

İçimde bir korku var.

İşlemci yanmış olabilir laptop kapağını açıp kontrol edin.

Ve PC açılmıyor şu an.

İçimde bir korku var.
Anakart yüksek ihtimal yanmış. Geçmiş olsun.

Bunun üstüne soğuk su içmenizi öneririm. Muhtemelen bir parça yandı, umalım ki ucuz bir parça yanmıştır.
İşlemci 99 gördüyse net işlemci yanmıştır :(.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı