Laptopu aç kapa yapınca hiçbir şeye tıklanmıyor

f0r3

Femtopat
Daha fazla  
RAM
6GB
Ekran kartı
Intel HD Graphics 3000
İşlemci
i3 2300
Yaklaşık 4-5 yıldır aynı laptopu kullanıyorum ve 2 hafta önce bilgisayarı kapatıp açtığımda bilgisayar hiçbir düğmeye ya da ikona basmamaya başladı. Virüs bulaşmıştır diye bilgisayarı formatladım fakat sorunum çözülmedi. Mouse'den kaynaklı bir sorun değil Alt+Tab atınca birkaç saniyeliğine geçiyor ama çoğu oyuna girerken sorun yaşatıyor. Oyun içinde hiçbir sorun yok ama masaüstünde insanı çıldırtıyor. Çözümünü biliyorsanız ne olur yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 4-5 yıldır aynı laptopu kullanıyorum ve 2 hafta önce bilgisayarı kapatıp açtığımda bilgisayar hiçbir düğmeye ya da ikona basmamaya başladı. Virüs bulaşmıştır diye bilgisayarı formatladım fakat sorunum çözülmedi. Mouse'den kaynaklı bir sorun değil Alt+Tab atınca birkaç saniyeliğine geçiyor ama çoğu oyuna girerken sorun yaşatıyor. Oyun içinde hiçbir sorun yok ama masaüstünde insanı çıldırtıyor. Çözümünü biliyorsanız ne olur yardım edin.

Çözümünü bilmiyorum ama aynı sorunu yaşadım bilgisayarcıya götürdüm normal haline getirdi, sebebi ne diye sorduğumda bilgisayarında çok fazla dosya ve oyun olduğu için Windows başlatılırken onlari yüklemekte zorluk çekiyor dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı