LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 10 Eylül 2022 #1 Bilgisayarımda ekran kartı yok. Onboard'da desteklemiyor. Eski laptopumu HDMI'la falan ekran karti olarak kullanabilir miyim?
Bilgisayarımda ekran kartı yok. Onboard'da desteklemiyor. Eski laptopumu HDMI'la falan ekran karti olarak kullanabilir miyim?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.693 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 10 Eylül 2022 #2 Maalesef hayır. Bilgisayarın dahili grafik işlemcisini kullanın. Son düzenleme: 10 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 10 Eylül 2022 #3 Anakarta gömülü bir parçayı nasıl HDMI kablosu ile bilgisayarınıza takmayı düşünüyorsunuz, bana biraz imkansız geldi. Artı 0 Eksi
Anakarta gömülü bir parçayı nasıl HDMI kablosu ile bilgisayarınıza takmayı düşünüyorsunuz, bana biraz imkansız geldi.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 10 Eylül 2022 #4 Sadece ekran kartı olarak kullanamazsınız, laptopu monitöre bağlayıp kullanabilirsiniz ama. Artı 0 Eksi
KS KS LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 10 Eylül 2022 #5 gutibey dedi: Anakarta gömülü bir parçayı nasıl HDMI kablosu ile bilgisayarınıza takmayı düşünüyorsunuz, bana biraz imkansız geldi. Genişletmek için tıkla... Belki laptop HDMI cıkisina anakart HDMI cikisina bağlarsam olur diye duşundum hocam. Artı 0 Eksi
gutibey dedi: Anakarta gömülü bir parçayı nasıl HDMI kablosu ile bilgisayarınıza takmayı düşünüyorsunuz, bana biraz imkansız geldi. Genişletmek için tıkla... Belki laptop HDMI cıkisina anakart HDMI cikisina bağlarsam olur diye duşundum hocam.
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 11 Eylül 2022 #6 LATECHENS dedi: Belki laptop HDMI cıkisina anakart HDMI cikisina bağlarsam olur diye duşundum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle sadece laptoptan görüntü alırsınız, ekran kartının anakart üstünde bir çıkışı olmadığı için imkansız yani o durum. Çünkü lehimli anakarta. Artı 0 Eksi
LATECHENS dedi: Belki laptop HDMI cıkisina anakart HDMI cikisina bağlarsam olur diye duşundum hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle sadece laptoptan görüntü alırsınız, ekran kartının anakart üstünde bir çıkışı olmadığı için imkansız yani o durum. Çünkü lehimli anakarta.