Laptopu monitör olarak kullanmak

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Kasa sipariş ettim ama şu an monitör alacak kadar durumum yok. Eski laptopumu şimdilik monitör olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba dostlar. Kasa sipariş ettim ama şu an monitör alacak kadar durumum yok. Eski laptopumu şimdilik monitör olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Laptopta HDMI girisi varsa pcdeki ekran cikisini baglarsaniz olur muhtemelen. Olmazsa icinden ayarlanmasi lazim.

Yapamazsın boşuna uğraşma kendim denegimden dolayı.

Yapamazsın boşuna uğraşma kendim denegimden dolayı.
Yaparsın kardeşim böyle konsol oynadım monitörü ek ekran yaptım. Düzgünce araştırmamışsınız.
Laptopta HDMI girisi varsa pcdeki ekran cikisini baglarsaniz olur muhtemelen. Olmazsa icinden ayarlanmasi lazim.
Böyle bir şey yapamazsın. Laptoplardaki HDMI girişidir. HDMI çıkışı değildir. Sen oraya görüntü vermeye çalışırsan hiç bir şey olmaz.

Yapabilirsiniz ama uğraşmaya değmez typce veya USB to HDMI alman lazım onlarda 300-500 TL.

İhtiyacın olan aparat bu dostum. 200 lira bir şey. 3-4k'ya monitör alacak durumun yoksa bunu al bir süre kullanırsın.

Dosya Ekleri

• images.jpeg.jpg
    images.jpeg.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 544

Technopat Haberler

Geri
Yukarı