Merhaba dostlar. Kasa sipariş ettim ama şu an monitör alacak kadar durumum yok. Eski laptopumu şimdilik monitör olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba dostlar. Kasa sipariş ettim ama şu an monitör alacak kadar durumum yok. Eski laptopumu şimdilik monitör olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Yaparsın kardeşim böyle konsol oynadım monitörü ek ekran yaptım. Düzgünce araştırmamışsınız.Yapamazsın boşuna uğraşma kendim denegimden dolayı.
Böyle bir şey yapamazsın. Laptoplardaki HDMI girişidir. HDMI çıkışı değildir. Sen oraya görüntü vermeye çalışırsan hiç bir şey olmaz.Laptopta HDMI girisi varsa pcdeki ekran cikisini baglarsaniz olur muhtemelen. Olmazsa icinden ayarlanmasi lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.