Çözüldü Laptopu prize takılınca ısınıp takılmaya başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tekno120

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
HDD 1TB (wdc wd10spzx-60z10t0)
Ekran kartı
Amd Radeon(TM) Vega 3 Graphics
Anakart
Hp 15-AF Anakart LA-C811P
İşlemci
AMD Ryzen 3 3200U
Bilgisayarımı pilde kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum fakat bilgisayarı prize takınca kasma ve Isınma sıkıntıları başlıyor.

Çözüm
Garantisi bitti zaten, dediğinizi deneyeceğim.

Tamamdır. Zaten genelde ya kablo çıkarma işlemi olur ya da direkt kablosuz takmalı bir işlem vardır. Tabii sizin bilginiz vardır belki ama yine de diyeyim asla batarya takılı iken diğer donanımlara dokunmayın. Veya farklı bir işlem yapmayın. Sadece bataryayı çıkarıp kasayı vidalarını takmayabilirsiniz denemek için adaptör takın ve deneyin. Eğer ısınma veya donma problemleri ortadan kalktıysa zaten sorun bataryadan demektir.
Garantisi bitti zaten, dediğinizi deneyeceğim.

Tamamdır. Zaten genelde ya kablo çıkarma işlemi olur ya da direkt kablosuz takmalı bir işlem vardır. Tabii sizin bilginiz vardır belki ama yine de diyeyim asla batarya takılı iken diğer donanımlara dokunmayın. Veya farklı bir işlem yapmayın. Sadece bataryayı çıkarıp kasayı vidalarını takmayabilirsiniz denemek için adaptör takın ve deneyin. Eğer ısınma veya donma problemleri ortadan kalktıysa zaten sorun bataryadan demektir.

Çözüm
Sağ olun sıkıntım çözüldü daha kalıcı çözümler için yeni batarya alacağım ve laptopa birazda bakım yaptıracağım.

Sağ olun sıkıntım çözüldü daha kalıcı çözümler için yeni batarya alacağım ve laptopa biraz da bakım yaptıracağım.

Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana. Batarya konusunda mümkün olduğunca orijinal ve aynı değerlerde seçim yapmanızı tavsiye ederim. Uzun kullanım için amper değeri arrtırılabilir. Bütçe ve durumla alakalı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı