Laptopu ters kullanmak zararlı mıdır?

egemen23131

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette insanlar laptopu ters kullandıgını gördüm, ben de öyle kullanmak istiyorum. Laptop standına ters bir şekilde panele cok yuklenmıyecek şekilde koysam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar internette insanlar laptopu ters kullandıgını gördüm, ben de öyle kullanmak istiyorum. Laptop standına ters bir şekilde panele cok yuklenmıyecek şekilde koysam sıkıntı olur mu?

Sana şunu diyeyim, önceden laptopu ters çevirince e-sporcu falan olunmuyor gerek de yok. Ha illaki istiyorsan laptop standına öyle yapabilirsin panel zarar görmez denebilir. Laptoplar taşınabilir olduğu için her şekil test ediliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz. Konu dışı; 2-3 haftaya hevesini aldıktan sonra eski haline getireceğinden de adım gibi eminim 🤣

Sana şunu diyeyim önceden laptopu ters çevirince esporcu falan olunmuyor gerek te yok. Ha illaki istiyorsan laptop standına öyle yapabilirsin panel zarar görmez denebilir laptoplar taşınabilir olduğu için her şekil test ediliyorlar.

Masamda cok az yerım oldugu için yapmak istiyorum e sporcu falan olma triplerim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı