1333 MHz CL9 ve 1.50V değerine sahip bir RAM alabilirsin. Sana tavsiyem 4 GB alman, şu an Max. RAM değerine bakmadım, dizüstü modelin nedir?
Model Exper A4B-HBR01.1333 MHz CL9 ve 1.50V değerine sahip bir RAM alabilirsin. Sana tavsiyem 4 GB alman, şu an Max. RAM değerine bakmadım, dizüstü modelin nedir?
model exper a4b-r011333 MHz CL9 ve 1.50V değerine sahip bir RAM alabilirsin. Sana tavsiyem 4 GB alman, şu an Max. RAM değerine bakmadım, dizüstü modelin nedir?
model exper a4b-hbr011333 MHz CL9 ve 1.50V değerine sahip bir RAM alabilirsin. Sana tavsiyem 4 GB alman, şu an Max. RAM değerine bakmadım, dizüstü modelin nedir?
1333 MHz CL9 ve 1.50V değerine sahip bir RAM alabilirsin. Sana tavsiyem 4 GB alman, şu an Max. RAM değerine bakmadım, dizüstü modelin nedir?
EXPER A4B-C05 Ultranote Notebook model bu ise; bu site baz alınarak 4 GB Max. RAM kapasitesi olarak belirlenmiş. Boşuna para vermek istemezseniz; bir bilgisayarcıya götürün ve +4 GB daha taktırarak deneyebilirsiniz.
İnternetten kullanım kılavuzunu buldum çok eski bir model anladığım kadarıyla. Boş slot olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım. Anakart desteği konusunda veri bulamıyorum zaten. Bilgisayarcıda test edip denemenizi öneririm alacağınız RAM elinizde kalmasın.
[/QUOTE
2 tane ram slotu var
Hayır, tek slot 4 GB bulunuyor. RAM bilgilerinde "Single" ibaresi bulunmakta.2 tane RAM slotu olması boş slot olduğu anlamına gelmez. 2 tane 2GB bellek takılmışsa ikisi de doludur. Net bilgi yok şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.