Ya hocam işte yanda bir tane daha giriş var ve onda şarj ibaresi var üstteki hocamın dediği gibi type c girişinde sadece veri aktarımı yazıyor.Hocam madem Type-C ile şarj olmuş neden böyle bir konu açma gereği duydunuz tam olarak anlamadım.
Ya hocam işte yanda bir tane daha giriş var ve onda şarj ibaresi var üstteki hocamın dediği gibi type c girişinde sadece veri aktarımı yazıyor.Hocam madem Type-C ile şarj olmuş neden böyle bir konu açma gereği duydunuz tam olarak anlamadım.
Öyle olsun hocamŞarj edebildiyseniz demek ki şarj ediliyormuş.![]()
Bu laptop için Type-C ile laptopu şarj edebilir, laptoptan başka cihazı şarj edebilir, Type-C üzerinden Ethernet çevirici, HDMI çevirici, VGA çevirici, USB gibi şeyleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Örnek adaptör.
Benim kullandığım laptopun şarj adaptörü.
Eki Görüntüle 1570650
Bu adaptörden telefonu ve kulaklığımı da şarj edebiliyorum.
Telefonlar için hızlı şarj. Laptoplar için adaptörün 65W güç değeri bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Daha güncel Type-C modelleri daha yüksek Watt değerleri destekleyebiliyor.Eğer şarj edebiliyorsanız gayet güzel. Benim Laptop'da da var aynı durum ama Type C'den şarj edemiyorum. Sadece bağlantı için kullanabiliyorum. Eğer varsa kullanın hızlı şarj olayı güzel bir durum çünkü.
Bendeki Lenovo E480.Marka model ne? Merak ettim.
Hp ProBook 32 gb i7 12th. 2022 model.Marka model ne? Merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.