Küçük olan monitörümün adaptörü. Eğer laptop için olanı monitörüm için kullansam monitörüme zarar gelir mi? ChatGPT'ye sorduğumda V'ler aynı olduğu için bir şey olmaz diyor fakat amperler farklı. İyi Sosyaller.
Laptop açılırken tetik alması için adaptör ihtiyaç duyduğundan dolayı mı kullanmıyorsun sonrasında adaptörü. Onun dışında öyle ama teknoloji işi olduğundan dolayı marka olarak da çok bakmamak lazım. Onun haricinde çıkar tak yapmakta sıkıntı yok. Ama benim önerim priz çoğaltıcı yapmak daha sağlıklı olur hem uğraşmamış olursun. Hem de performans kaybı yaşamazsın laptopta tak çıkar yaptığından dolayı.
Demek istediğinizi anlayamadım tam ama laptop şarj olmadan çalışmıyor, 3'lü bir çoğaltıcı var ama yeterli olmuyor. Laptopun aslında şu an masaüstü pcmden bir farkı yok fakat laptopu daha eğitim amaçlı kullanıyorum, Linux falan indirdim. Arada masaüstü PC'mi de kullandığım için monitörden de feragat etmek istemedim. Umarım açıklayabildim yorucu bir gündü![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.