Çözüldü Laptopun ekranı 165Hz'lik monitöre yansıtılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
-

SymesLORD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x 4.6ghz
Asus Rtx 3060 dual o.c
16gb ram
Deep cooler 240mm sıvı soğutma
Fsp 750w psu
Meslek
Öğrenci
Monitör
Samsung odyssey g3
165Hz destekleyen Samsung marka monitörüm var. Laptopumun ekranını bu monitöre yansıtarak 165Hz olarak kullanabilir miyim? Monitörün linki alttadır.

165Hz destekleyen Samsung marka monitörüm var. Laptopumun ekranını bu monitöre yansıtarak 165Hz olarak kullanabilir miyim? Monitörün linki alttadır.

Paugge USB C to Displayport Kablo - DP 1.4, Thunderbolt 4, Thunderbolt 3, HDR, 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, Full HD 240Hz, Örgülü, 2 Metre (CDP14B-PRO) https://amzn.eu/d/ddBlny

Bunu alip deneyebilirsiniz hem GSync de destekler.

Laptop modelinizi yazmamışsınız. DP 1.2 veya üstü. HDMI için ise 2.0 ve üstü görüntü çıkışı gerekli 165Hz alabilmek için.

Laptop modelinizi yazmamışsınız. DP 1.2 veya üstü. HDMI için ise 2.0 ve üstü görüntü çıkışı gerekli 165Hz alabilmek için.

Pardon. Laptopum budur:

Paugge USB C to DisplayPort Kablo - DP 1.4, Thunderbolt 4, Thunderbolt 3, HDR, 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, Full HD 240Hz, Örgülü, 2 Metre (CDP14B-PRO) https://amzn.eu/d/ddBlny

Bunu alip deneyebilirsiniz hem G-Sync de destekler.

Hocam linke bastığım zaman " {"message":"Page Not Found"} " hatası alıyorum. Bir daha link paylaşır mısınız rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Pardon. Laptopum budur:

Hocam linke bastığım zaman " {"message":"page not found"} " hatası alıyorum. Birdaha link paylaşır mısınız rica etsem?

HDMI varsa sorunsuz baglarsiniz. Fakat oyunlarda G-SYNC cok islevli oluyor o yüzden DP daha iyi. USB 3.2 portuna takacaginiz bir kablo atacagim DP olarak kullanabilmeniz için. Tekrar söylüyorum HDMI gayet guzel calisir ve gerekli Hz degerlerini verir. G-SYNC için DP lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon. Laptopum budur:

Laptop portları güncel, gerekli Hz'yi veriyor fakat monitör HDMI 1.4 portuna sahip. HDMI ile bağlarsanız maksimum 144Hz verir. DP ile bağlayıp 165Hz alabilirsiniz.

Çözüm
Laptop portları güncel, gerekli Hz'yi veriyor fakat monitör HDMI 1.4 portuna sahip. HDMI ile bağlarsanız maksimum 144Hz verir. DP ile bağlayıp 165Hz alabilirsiniz.

Anladım. Teşekkür ederim.

HDMI to DP bulunabilir mi piyasada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı