Laptopun kırılan tuşu değişir mi?

mustafaslhgllr

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ASUS ROG STRIX marka laptopum var. Bugün anlam veremediğim bir şekilde “s” tuşumun kenarı kırıldı. İşlevi yerine getirebiliyor fakat görüntü olarak hoş durmuyor. Bazı yerler W a s D kombinasyonu klavye tuşu satıyor. Acaba laptop tuşu satan bir yer var mıdır? Araştırdım bulamadım. Bu tuşlar değişebiliyor mu onu da bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• CF2DFDB4-636E-410F-B894-B5B4C324985F.jpeg
    CF2DFDB4-636E-410F-B894-B5B4C324985F.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 31
Yenisini alırsanız değiştirebilirsiniz. ASUS'a mail atarsanız yardımcı olabilirler. Diğer türlü kendiniz para verip de alabilirsiniz.

Üsküdar hanında alt katta Mac'ci taner var. Arka cebinde her türlü tuş bulunuyor diye biliyorum.
Evet tuşları elinizle veya düz bir parça yardımıyla sökebilirsiniz. Sadece s tuşunu bulman çok zor olur wasd tuşu alman daha iyi olacaktır.

Yenisini alırsanız değiştirebilirsiniz. ASUS'a mail atarsanız yardımcı olabilirler. Diğer türlü kendiniz para verip de alabilirsiniz.

Hocam işin komik tarafı ablam ASUS'ta çalışıyor ilk onu aradım sordum. Klavye tuşu satmıyorlarmış komple klavyeyi değiştiriyoruz diyorlar.

Üsküdar hanında alt katta Mac'ci taner var. Arka cebinde her türlü tuş bulunuyor diye biliyorum.
Evet tuşları elinizle veya düz bir parça yardımıyla sökebilirsiniz. Sadece s tuşunu bulman çok zor olur wasd tuşu alman daha iyi olacaktır.

Wasd olarak alabilirim usta problem değil. Tuşlar da çıt çıtlı takıp çıkarabiliyorsun kolayca. Sabahtan beri 10 kere söküp taktım yerine. Dediğin yerin telefon numarası var mı acaba?

Bir de ustam laptop için klavye tuşu satan bir yer bulamadım bir türlü. Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye veya yetkili servise mail atın geri dönüş yapacaklardır. Başka hiçbir yer güvenilir durmuyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı