Laptopun Klavyesine Kola Döktüm

punivite

Hectopat
Daha fazla  
Laptoptumun klavyesi üzerine kola döktüm ,dökülür dökülmez hemen müdahale edip klavyeyi temizledim fakat bazı tuşlara basmaya çalıştığımda tuş çok sert ve bazen bastıktan sonra yapışık kalıyor sonra ayrılıyor bu yapışkanlığı nasıl düzeltebilirim.

Birçok defa çeşitli nedenlerle klavye değiştirdim.
Son değiştirmemde aynı durum başıma geldi. 1-2 ay kullanmaya çalıştım. Temizlemeye çalıştım.
En son söküp suya basmayı düşündüm. Oksitlenme beni korkuttu.

Klavye altına sızma var mı? Anakart ve diğer parçalarına bulaşıp bulaşmadığını kontrol et. Eğer varsa nazikçe müdahale et, yoksa klavyeyi sök. Yeni bir klavye al..
Yan sanayi gayet ucuz..

Bilgisayar marka ve model nedir?

Birçok defa çeşitli nedenlerle klavye değiştirdim.
Son değiştirmemde aynı durum başıma geldi. 1-2 ay kullanmaya çalıştım. Temizlemeye çalıştım.
En son söküp suya basmayı düşündüm. Oksitlenme beni korkuttu.

Klavye altına sızma var mı? Anakart ve diğer parçalarına bulaşıp bulaşmadığını kontrol et. Eğer varsa nazikçe müdahale et, yoksa klavyeyi sök. Yeni bir klavye al..
Yan sanayi gayet ucuz..

Bilgisayar marka ve model nedir?

Bir sızma yok sadece tuşlar sert ve yapışkan markası Lenovo G500

Su teması olsa kurduktan sonra düzelme ihtimali vardı ama kola olunca klavyeyi değiştirmekten başka çare yok. Muadil bir klavye işini görür 40-45 tl civarı fiyatları.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı