EmirK42 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 29 Eylül 2021 #2 EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığınız şarjın amper değerlerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınız için uyumlu olmayabilir. Eğer uyumlu ise bataryayı çıkarıp deneyin. Artı 0 Eksi
EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığınız şarjın amper değerlerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınız için uyumlu olmayabilir. Eğer uyumlu ise bataryayı çıkarıp deneyin.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 29 Eylül 2021 #3 EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söküp 5 dk bekleyin ve geri takın. Donanımsal bir arıza yoksa BIOS resetlemesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS pilini söküp 5 dk bekleyin ve geri takın. Donanımsal bir arıza yoksa BIOS resetlemesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 29 Eylül 2021 #4 Bataryayı iptal ederek, sistemi çalıştırmayı deneyiniz. Eğer yok bataryam sağlam diyorsanız, adaptörü değiştirmenizi isteyeceğim. Artı 0 Eksi
Bataryayı iptal ederek, sistemi çalıştırmayı deneyiniz. Eğer yok bataryam sağlam diyorsanız, adaptörü değiştirmenizi isteyeceğim.
KS KS EmirK42 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #5 hasuna dedi: BIOS pilini söküp 5 dk bekleyin ve geri takın. Donanımsal bir arıza yoksa BIOS resetlemesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS pili laptopun tam olarak neresinde. LOTR Manyağı dedi: Aldığınız şarjın amper değerlerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınız için uyumlu olmayabilir. Eğer uyumlu ise bataryayı çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkartıp denedim ama açılmadı sadece Power ışığı yanıyor. Alfa Prime dedi: Bataryayı iptal ederek, sistemi çalıştırmayı deneyiniz. Eğer yok bataryam sağlam diyorsanız, adaptörü değiştirmenizi isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkartıp denedim ama açılmadı sadece Power ışığı yanıyor. Artı 0 Eksi
hasuna dedi: BIOS pilini söküp 5 dk bekleyin ve geri takın. Donanımsal bir arıza yoksa BIOS resetlemesi sorunu çözecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS pili laptopun tam olarak neresinde. LOTR Manyağı dedi: Aldığınız şarjın amper değerlerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayarınız için uyumlu olmayabilir. Eğer uyumlu ise bataryayı çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkartıp denedim ama açılmadı sadece Power ışığı yanıyor. Alfa Prime dedi: Bataryayı iptal ederek, sistemi çalıştırmayı deneyiniz. Eğer yok bataryam sağlam diyorsanız, adaptörü değiştirmenizi isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkartıp denedim ama açılmadı sadece Power ışığı yanıyor.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #6 İçini açman lazım arkasını. Artı 0 Eksi
KS KS EmirK42 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #7 EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar PC açıldı ilginiz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EmirK42 dedi: Merhaba, bugün 2-3 aydır çalışmayan laptopuma şarj aldım ama açma düğmesine basınca ışık yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar PC açıldı ilginiz için teşekkür ederim.
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 7 Şubat 2022 #8 EmirK42 dedi: Arkadaşlar PC açıldı ilginiz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nası yaptınız bendede eski kullanmadığım laptop varda Artı 0 Eksi
EmirK42 dedi: Arkadaşlar PC açıldı ilginiz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nası yaptınız bendede eski kullanmadığım laptop varda